Connery

Mobil koncept til PC’en

Den danske virksomhed BluePosition lancerede i går en ny banebrydende software der integrerer mobiltelefonen med brugerens PC. ”MobileCTI™” er navnet.

Via MobileCTI™ er det nu muligt at integrere mobiltelefonen med PC"en og de applikationer der ligger på den. Dette skal sætte en stopper for stationære telefoner.
Mobil koncept til PC’en
Sådan lyder det fra den danske softwarevirksomhed BluePosition, der med deres MobileCTI™ har lavet en mobil løsning til virksomheder, der både funktionelt og økonomisk gør det langt mere attraktivt at benytte mobiltelefoni frem for stationære telefoner.

Idéen med MobileCTI™, der er en sammentrækning af ordene Mobil og Computer Telefoni Integreret, er at man via en lokal trådløs Bluetooth forbindelse kan forbinde sin mobiltelefon til sin computer og igennem computeren, få en række kommunikationsmuligheder til rådighed.

- MobileCTI™ er en unik applikation udviklet med henblik på at forbedre, optimere og effektivisere brugsscenarioet omkring forretningsmæssig anvendelse af mobiltelefoner, når brugeren er i nærheden af sin PC, skriver BluePosition

Nye muligheder

Med installationen af denne software, er det muligt at foretage og besvare opkald fra PC"en - ligeledes kan SMS"er skrives direkte fra computeren og gemmes på denne. Ved opkald til telefonen, registreres det på PC"en, der automatisk går ind i databaser, heri Outlook og Kraks nummerdatabase, og forsøger at finde informationer om vedkommende der kalder op - disse vises så på PC-skærmen. En anden funktion er muligheden for at markere et telefonnummer, med musen, i en hvilken som helst applikation og derved få mobiltelefonen til at ringe det pågældende nummer op.

- En tæt integration af mobil telefonen med brugerens PC, er en af de faciliteter der mangler for at mange virksomheder i mere udstrakt grad kan benytte mobiltelefoni, også til de mere stationære medarbejdere, som alt andet lige udgør ca. 70% af medarbejderstyrken. Vores produkt etablerer en tæt integration mellem PC'en og telefonen, hvorved en række fastnet faciliteter tilføjes mobiltelefonen, ligesom det bliver væsentligt nemmere at benytte mobiltelefonen professionelt, både med hensyn til ind- og udgående kald samt SMS, udtaler salgsdirektør Andreas Frøland fra

BluePosition.

Som en smart sikkerhedsforanstaltning, låses brugerens PC når vedkommende tager sin mobiltelefon med og forlader området omkring PC"en.

Flere af disse funktioner er innoverende og patentansøgte fra BluePositions side af, der ser den nye MobileCTI™-software som en mulighed til at forbedre, optimere og effektivisere brugsscenarioet omkring forretningsmæssig anvendelse af mobiltelefoner.

Mere information om produktet kan findes her.

Om BluePosition

BluePosition er en dansk software udviklingsvirksomhed, som blev grundlagt i år 2002, efterfølgende et Management buy-out / spin-off fra Ericsson Bluetooth™ kompetence center i København. BluePosition besidder spidskompetencer indenfor Bluetooth™, mobiltelefoni og Call Center teknologier. BluePosition udvikler og markedsfører egne produkter, er OEM underleverandør til andre producenter, samt leverer kundespecifikke løsninger og kompetence ydelser til en række danske virksomheder, ligesom de tilbyder workshops og kurser i Bluetooth™ teknologien og dens anvendelse.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce