Connery

Mmmm, Fuck Juice!

En af de 4 absolut bedste grunde til at du aldrig behøver gå ædru i seng igen.

Mmmm, Fuck Juice!
Jeg plejede at være af følgende overbevisning: drikker man nok af en enkelt type alkohol over en kort nok periode, vil kroppen begynde at frastøde den pågældende type alkohol, så snart denne indtages, igennem en serie krampagtige bevægelser i maven. Det er løgn. Her er første historie om én af de 4 typer alkohol, jeg aldrig får nok af.

18.00: Sidder i en sort Fiat Punto, på vej mod bilka, sammen med mine 4 kammerater: Legit, Tim, Atlas og mig selv. Thats four.

18.05: Vi ankommer til Bilka, og kommer i en ophedet diskussion om, hvilken type alkohol vi skal smadre os selv i i aften. Da Cider bliver kastet ind i debatten findes konsensus. Cider it is. Jeg vælger at fortsætte den gode stemning, ved at kommentere på 'hvor skod' Tims australske ex-kæreste er (som han lige havde sendt tilbage, hvor hun kom fra; dog ikke inden hun havde lært os at mixe alkoholisk cider af Vodka, almindelig cider og citron). Vi griner alle. Hun var skod.

18.45: Vi er hjemme hos mig, fanget i endnu en livsvigtig debat: blandingsforholdet. Den præciderende logik bliver da klart at blande halvanden liter cider med 70 cl vodka og en smadret citron. Dette er aftens første gode beslutning.

18.47: Vi finder en 4 liters bowle og hælder i. Resultatet er herfra kendt som 'Fuck Juice'. Tim og Legit vælger at blande mere cider i deres glas, da den er for stærk, og jeg spørger oprigtigt interesseret, om deres læge mener, deres testikler snart falder på plads. Atlas griner. Han er en god ven. Ham og jeg skåler og drikker vores andet glas ud.

18.55: Vi påbegynder alle madlavningen, og Altas og jeg sender vores tredje glas til tælling på Legits opfording. Lykkeligt erfarer vi, at vores hurtige indtagelse af alkohol ingen effekt har på vores mavekultur. Det er jo bare cider.

19.15: Maden er færdig. Dens kvalitet er dybt mærket af vores påbegyndende promille. Men det er vores interesse i maden også. Ned ryger det meste af det sammen med mere Fuck Juice.

20.15: Maden er ryddet væk og endnu en bowle er blandet. Nu skal der for alvor drikkes. Tim og Legit kan ikke rigtig følge med Altas og jeg. Denne gang er Atlas hurtigst med at betvivle 'om han rent faktisk nogensinde har set Tim eller Legit stå op og pisse', hvorefter vi hurtigt konkluderer, at de har indadvendte sexorganer. Desværre er Legit jurastuderende og mindre beruset, så han afværger verbalt og skyder igen. Atlas og jeg er for fulde til at bekymre os om noget. Vi griner alle og drikker mere.

21.15: Vi finder et uhørt smukt sammenhold da 90'er hittet 'Quit Playing Games with my Heart' fra Backstreet Boys kommer på fra YouTube. Vi bruger 3 minutter på at lave en koreografi til sangen, og spiller den igen, under stærk indflydelse af Legit. Han elsker 90'er musik. Et videoclip bliver lavet. Fuck Asian Sensation. De har intet på os.

22.17: Tid til at gå i bad for mig. Så jeg tager mit glas med under bruseren. Jeg skulle nødigt 'sober up'. Aftenens anden gode beslutning.

22.21: Færdig med at bade. Mine testikler ER faldet ned.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce