Connery

Mixmeister.dk

Den nemme vej til et hav af vidunderlige drinks.

Det sker fra tid til anden, at man falder over mere eller mindre kuriøse sider på Internettet. Sidernes formål og berettigelse er ofte tvivlsomme, men fælles for dem alle er, at man får mere eller mindre relevant information om et givent emne.
Mixmeister.dk
Sådan var det også med mixmeister.dk. Først var reaktionen noget i retningen af; hvad er det her nu for noget? Efterfølgende var reaktionen; det er sgu egentlig lidt smart det her!

Bag Mixmeister står Daniel van Acker, som selv elsker en god drink. Hans koncept bygger på færdige drinkspakker, som skal gøre det muligt for alle at nyde det de selv kalder "kvalitetsdrinks på en nem og ny måde - og til en pris alle kan betale.

Hver pakke indeholder flere muligheder for forskellige drinks, og man får opskrifterne med i pakken.

Der er endda gået lidt matematik i sagen: Alle pakker er udregnet efter følgende mål: en drink er på 26 cl., hvor 4 cl. er spiritus og en kande er på 104 cl. Hvor 16 cl er spiritus. Det står naturligvis frit, at ændre denne fordeling.

Pakkerne indeholder spiritus, opblanding og naturlige smags-sirupper, som gør det muligt at blande de medfølgende drinksopskrifter. Alle sirupperne er naturlige produkter, uden kunstige sødemidler, konserveringsmidler eller fedtstoffer og optræder ofte i professionelle bartenders regi, så det vidner jo om en høj grad af seriøsitet.

Eksempel på hvad en pakke til ca kr. 310,- kan indeholde (Her med navnet Kylie):

Danzka Vodka Currant 70 cl.

Nestea Peach 1½ l.

AppelsinJuice 2 x 1 l.

Cassis sirup 2 x 5 cl.

Viol sirup 2 x 5 cl.

Sugerør 6 stk.

Rørepinde 6 stk.

Isterningposer 2 stk.

Drinksopskrifter

I en pakker er der indhold til ca. 18 drinks, alt efter hvor stærk du ønsker din drink skal være.

For at handle hos mixmeister skal man være over 16 år, og for at efterkomme dansk lovgivning har de derfor fravalgt mulighed for betaling med debetkort, som Visa Electron/Maestro.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce