Magasinet M!

Miss Felicity guider dig til at blive en mesterslikker

Vil du gerne give kvinden i dit liv en ultimativ oplevelse af nydelse?



Kære mand

Vil du gerne give kvinden i dit liv en ultimativ oplevelse af nydelse? Så vil jeg varmt anbefale dig at læse denne artikel. Her får du nemlig nogle gode råd, som vil gøre dig til verdensmester i at slikke fisse.

Mit navn er Miss Felicity, og jeg er sexblogger hos Miss Grey, hvor jeg skriver om livet som ung kvinde, når det kommer til sex og parforhold. Guiden her er en del af en artikelserie, jeg har skrevet her til Connery med temaet: ”Sådan tilfredsstiller du din kvinde”. Til sammen udgør disse fire guides hemmeligheden bag at tilfredsstille din udkårne. Grunden til, at jeg har udarbejdet denne guide, er, at jeg har erfaret, at der desværre er rigtig mange mænd derude, som ikke er ret gode til at slikke fisse. Det ved jeg, fordi jeg har dyrket oralsex med en del forskellige mænd gennem min tid som ung kvinde.

Men lad os springe ud i det. Så kan du dyrke lækker oralsex med din drømmekvinde senere.  

ANNONCE

Sådan slikker du bedst din kvinde

Min mission med denne guide er altså at gøre dig til mesterslikker, så din udkårne kan prale af at være en af de få, der har fantastisk oralsex. For ja, din kvinde elsker at få slikket fisse ligeså højt, som du elsker at få et blowjob – hvis du altså gør det rigtigt.

ANNONCE

Gør det for din egen skyld: Din kvinde kan hurtigt mærke, hvis du betragter det som en pligt at gå ned på hende – også vil hun hellere være fri. Sådan har jeg det i hvert fald. Du skal altså nyde at tilfredsstille hende med din tunge. Ellers kan hun heller ikke nyde det.

ANNONCE

Komplimenter hendes fisse: Fortæl hende, hvor skøn du synes, hendes fisse er. Jo flere komplimenter du giver hendes fisse, jo mere tryg er hun ved at lade dig begrave hovedet mellem hendes ben. Under oralsex kan du sige til hende, hvor lækkert hun smager. Det får hende til at slippe nogle af de negative tanker, hun kan have i forbindelse med oralsex.

ANNONCE

Slik hele fissen – og ikke kun klitoris: Ja, klitoris er den lille knop, hvor tusindvis af nerveender er samlet på et sted. Det er også den I får at vide, at I skal gå efter for at få kvinden til at komme. Det er også rigtigt nok, men netop fordi der er så mange nerveender samlet på et sted, kan det gøre ondt, hvis klitoris stimuleres direkte. Start derfor med at slikke hendes inderlår og gå videre til skamlæberne, inden du retter dit fokus mod klitoris.

ANNONCE

Prøv noget forskelligt: Leg lidt med at bruge forskellige tryk og tunge-teknikker. På den måde finder du ud af, hvad der virker for netop din udkårne. Varier for eksempel mellem spids og flad tunge, mens du trykker enten hårdt eller blødt, inden du suger let på klitoris.

ANNONCE

Brug fingrene: Det er ikke snyd at bruge hænderne. Min personlige erfaring er, at det virker rigtig godt, hvis du fingerknepper hende samtidig med, at du slikker hendes klit.

Sådan! Ved at følge disse simple guidelines skulle du meget gerne være mesterslikker. Så kom i gang kære mand. Hun vil elske dig for det. God fornøjelse. Hvis du har spørgsmål til mig, kan du altid gå ind på Miss Grey på min blog og kommentere på mine indlæg eller sende en mail til mig på [email protected]

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce