Connery

MIOW - Ny datingside vil skubbe mændene igang

'Men Inviting Out Women' hedder den nye datingside.

Du har sandsynligvis set reklamerne for dette nye datingsite køre over skærmen i reklameblokkene på TV. MIOW eller Men Inviting Out Women, vil gerne give folk det ekstra skub for at se kærligheden blomstre.

Hvad er grundtanken bag dette? Jeg har taget en snak med folkene bag siden for at høre nærmere om deres mission...
Første spørgsmål der kommer til mig er noget lignende "Hvorfor har vi brug for flere datingsider?" Et spørgsmål der faktisk trækker et rigtig uddybende svar frem..

Vi har jo ikke bare bestemt os for at lave en datingside.. Siger Elias, der er idémand og ejer af siden. Men det er en idé der er dukket op løbende. Selvom jeg virker frisk og udadvendt, har jeg været ret genert når det kom til en dating-situation. Og vi har vel alle prøvet at være wingman for en kammerat der har været helt håbløs i en dating situation, givet ham gode råd til hvad han skulle foretage sig og hvordan man bør gribe en date an.
Vi har selv oplevet at rigtig mange dates ikke kommer videre end chatten, måske fordi man ikke rigtig kan tage sig sammen til at mødes.

På MIOW.dk er befinder det potentielle par sig i et miljø, der har konkrete forslag og opfordringer til hvad man kan foretage sig på en date for at holde en samtale kørende. Det handler om at skabe nogle oplevelser så man undgår den dér pinlige tavshed. Det kan være noget så simpelt som en biograftur, der efterfølgende kan danne ramme om diskussion og hyggesnak om filmens handling - til en adrenalinfyldt oplevelse, der virkelig har godt grundlag for at knytte et potentielt par tættere sammen.
ANNONCE
MIOW - Ny datingside vil skubbe mændene igang
MIOW - Ny datingside vil skubbe mændene igang
Jeg har kigget nærmere på datingsiden...
MIOW.dk er rent funktionelt nok som de fleste andre datingsider, men idéen med at købe sammensatte datepakker direkte igennem siden, er i tanken ret smart. Det fjerner nemlig mange af undskyldningerne for hvorfor man ikke lige skulle mødes, fordi løsningerne ligger lige foran.
Hvis du hører til den art af singlemænd der stadig kan finde ud af at invitere pigen ud på en date er MIOW måske det rette sted for dig?
ANNONCE
MIOW.dk kører desuden pt. en åbningskonkurrence, hvor man kan vinde henholdsvis en bronzedate indeholdende en biograftur for to, blandt likes på deres facebook side, eller en oplevelsesdate bestående af faldskærmsudspring + middag for to, blandt dem der opretter sig som brugere på MIOW.dk. Og hvorfor ikke prøve det? De første 14 dage som bruger er gratis.

Bonusinfo: Pt er der flere kvindelige brugere end mandlige.. Tænk lige over den.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce