Connery

MINI Concept Aceman

En større elektrisk Mini er på vej

Mini har allerede fuldelektriske biler på programmet, og med BMW's elbilserfaring i ryggen, er der gode udsigter til flere elektriske MINI, indenfor en forholdsvis kort periode. 

Det seneste skud på stammen er forløberen for bilmærkets første elektriske crossover-model, en konceptbil der udstikker retningen, med navnet MINI Concept Aceman.

ANNONCE
MINI Concept Aceman - MINI Concept Aceman MINI Concept Aceman

Bilen er tydeligt inspireret af Mini Countryman - men med et mere futuristisk og minimalt design. 

Teknologien for elbilen har MINI og BMW endnu ikke talt for meget om, men konceptbilen bliver officielt introduceret til offentligheden under spilmessen Gamescom 2022 i August. 

Concept Aceman får store vingebevægelser med på vejen, og MINI selv, fortæller at bilen er klar til en tidsalder hvor man genopfinder sig selv - med mere avanceret comfort og mere gokartfølelse bag rattet, end nogensinde før. 

Til trods for de store ord, har bilen stadig et meget genkendeligt Mini-udtryk med et cirkulært centralt placeret instrumentpanel og selvfølgelig vippekontakter. 

Vi må forvente at se flere af denne type konceptbiler fra MINI i de kommende år, da mærket fra 2025 alene vil sælge elbiler. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt