Connery

Mini Bar København

Vi indtog Mini-Bar ipå Gothersgade 35, København. Tjek billederne her...

5 ud af 6 stjerner
Hvis du først kiggede på Somersby flasken, så er der noget galt med dig! - Mini Bar København Hvis du først kiggede på Somersby flasken, så er der noget galt med dig!
Vi trak igen i festtøjet og væltede nattelivet. Denne gang var turen kommet til et spritnyt, men allerede særdeles populært sted, på den gamle restaurantadresse, Gothersgade 35. Vi taler naturligvis om Mini Bar, og hvis du ikke kender stedet, så følg med her.

Efter et brag af en åbningsfest på årets J-Dag, har Mini Bar formået, at skabe så stort et Buzz omkring sig selv, at vi simpelthen blev nødt til, at kigge forbi og lave et pulstjek på stedet.

I bedste Connery.dk stil, startede vi "aftenen" med en hidsig Pub Crawl i indreby klokken 13.00. Herefter ramte vi Gothersgade ved midnatstid, og vi må nok indrømme, at det var et smule pløret hold der nåede frem. Tilgengæld var vi i særdeles godt humør!
ANNONCE
Med en meget nedringet Pamela føler man sig hurtigt hjemme! - Mini Bar København Med en meget nedringet Pamela føler man sig hurtigt hjemme!
Foruden vores Pub Crawl havde vi selvfølgelig også brugt tiden på at lave research omkring Mini Bars koncept. Efter blot et par minutter ved vores bord, kunne vi med glæde konstatere, at vores research talte sandt:

"Mini Bars koncept er at skabe en feststemning, som på mange måder kan minde om de ”førfester”, man holder med sine venner. Det indebærer gode gamle hits fra 80’erne og 90’erne blandet med det allernyeste, som kan gøre det svært for enhver, at holde sig fra dansegulvet."

Ja selv Party Crewet, som traditionelt er svære at lokke i svingom, forsøgte med vores bedste moves på dansegulvet... (hvordan det gik, er en anden historie, som ingen billeder kan afsløre– heldigvis!)
ANNONCE
Når man laver en Mojiito, er kunsten at kigge på alt andet end drinken! - Mini Bar København Når man laver en Mojiito, er kunsten at kigge på alt andet end drinken!
Indretningen på Mini Bar er hjemlig, og du vil straks drømme dig tilbage til dit drengeværelse i 80 og 90'erne. Der er Pamela på væggen, Kool and the Gang, Pulp Fiction og hmm også lidt for pigerne med Take That!?!

Bartender-inderne er desuden smukke og servicen er effektiv. Prisniveauet siger du? Det er ganske rimeligt!

Musikmæssigt kan du fyre den af til de tidsløse 80er og 90er hits, kombineret med noget af det sidste nye, og det gør stemningen unik.

Den pågældende aften, hvor vi kom anmasende, var gennemsnitsalderen svær at vurdere. Der var hele 3 julefrokoster booket ind, og spændet var derfor noget, der ligner fra 20 - 40. Det betød også lidt for vores mulighed for at slæbe billeder hjem af fulde folk - men stedets bestyrer kunne forsikre os om, at det normale aldersgennemsnit ligger mellem 20-35. Vi blev også hvisket i øret, at babefaktoren normalt er højere, end når der er firmajulefrokoster - det vælger vi at tro på!

Er det et sted, som vi gerne vil besøge igen... Ja, det er vi 100% sikre på!
ANNONCE
Fakta:
Website: Mini-bar.dk 

Entrépris: Gratis

Babefaktor: Ikke helt i top denne aften! Der var noget langt imellem sildene, men vi blev hvisket i øret, at den normalt er en del højere.

Umiddelbart var faktoren påvirket af aftens tre indbookede julefrokost-arrangementer. Man kan jo også spørge sig selv, hvordan babefaktoren ville være, hvis man tog sin egen arbejdsplads gangede kollegaerne med 3 og smed dem ind på samme klub!? Det skal dog nævnes, at aftenens bartender-inder trak niveauet op, mums!Musikken:

Musikken spiller helt klart en stor rolle i Mini Bars succes. Tidløse 80er og 90er-hit kombineret med det sidste nye brager ud af højttalerne, og giver anledning til et konstant fyldt dansegulv.

Aldersgennemsnit: Musikken samt muligheden for, at selskaber kan leje sig ind, betyder, at der er en enorm aldersdiversifikation på stedet. Der er med andre ord mennesker i alle aldersgrupper helt op til omkring midtfyrrerne. At der sikkert ikke er så mange selskaber udenfor juletid betyder, at vi stoler på bestyren, som fortalte at gennemsnittet normalt ligger mellem 20-35 år!

Barpriser: Priserne på drikkevarer er rimelig lave, og er uden tvivl med til at understrege stedets koncept. Således kan man få fadøl til 19 kr. og diverse shots til en flad femmer inden kl. 23. Det fulde barkort kan findes på dette link:

Konklusion: Vi havde en undeholdende aften, hvor vi blev udsat for aldeles god service fra de søde og veloplagte bartender-inder. Lokalerne var tilmed fede, og det samme kan i høj grad siges om musikken.

Så er du fan af 80’erne og 90’ernes sprøde danse hits, blandet med lidt af det nye. Kan du tilmed lide, at tilbringe aftenen i fede lettere hjemlige omgivelser med hurtig og smilende servicering... så er Mini Bar det helt rigtige sted for dig!

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce