Connery

Minecraft Legends er landet

Minecraft i 'Tower Defence'-version?

Måske er du kæmpe Minecraft fan, måske er du stadig i tvivl om, hvorfor nogen dog gider at spille et så pixeleret spil hvor man bare skal bygge alt muligt. 

Uanset hvad, kan det være at det nye Minecraft Legends er noget for dig.

Mojang, Blackbird Interactive og Xbox har arbejdet på spillet, som har været 4 år undervejs. Minecraft Legends lyder ret så spændende, hvis man er Minecraft eller strategi-fan.

For Minecraft Legends er et spil for sig selv, ikke at forveksle med det originale firkants-spil. 

ANNONCE
Minecraft Legends - Trailer

Minecraft-ånden lever videre i Minecraft Legends, hvor meget af grafikken, monstrene og objekterne er det samme, i et forsøg på at bevare det nostalgiske og genkendelige ved Minecraft-spillet.

Minecraft Legends byder på en form for "tower defence" spillemode, hvor du er helten. Her skal du i Minecrafts univers lede gamle genkendelige venner og fjender i krig, hvor de vil kæmpe for dig. Blandt andet handler det om at erobre fjendtlige baser, forsvare landsbyer, og forpurre fjendernes planer. Undervejs, mens man udforsker Minecraft Legends-verdenen, vil man støde på nye potentielle allierede, hen ad vejen.

Disse allierede har hver især unikke styrker og svagheder, hvor det så er op til dig at udnytte disse på den bedst mulige måde. Som udgangspunkt er Minecraft Legends et single-player spil, hvor du kan spille campaign. Men det er også muligt at spille Co-op, hvor man kan være op til 4 spillere. Der er også en PVP-mode, hvor man kan spille 4v4, og det er virkelig her dine strategiske evner kommer i spil.

Læs mere om Minecraft Legends på Minecrafts egen hjemmeside

Priser og tilgængelighed:

Minecraft Legends kan spilles på Xbox, Playstation 5, Nintendo Switch, PC/Steam og udvalgte Samsung Smart TV'er lige nu.

Minecraft Legends findes i 2 udgaver, originalversionen, og en Deluxe version, hvor du får nogle ekstra skins med.

Priser: 
Minecraft Legends - 39,99 euro / 298 kroner
Minecraft Legends Deluxe - 49,99 euro / 372,54 kr.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce