Connery

Mind Machines

Tag på rejse i dit indre...

Pressemeddelelse:

Mind machines er kommet til landet. En Mind Machine minder om en udbygget walkman og består af et par briller med farvede lysdioder, et sæt hovedtelefoner og en afspiller, der styrer lyden og lyset.
Mind Machines
Alt efter hvilken tilstand du ønsker og har indstillet afspilleren til, guides dine hjernebølger frem til bevidsthedstilstande som f.eks fokus på arbejdet eller afstressning efter en hård dag.

Det er påvist, at hjernens frekvenser "følger med" ved påvirkninger fra lyd og lys i bestemte frekvenser. Normalt har en vågen person en overvejende andel af beta-bølger i hjernen, som ligger i frekvensområdet 13-20. Jo højere tallet er, jo mere stresset vil personen typisk også være.

Mind machine-teknologien gør det muligt at guide brugeren ned på lavfrekvente niveauer (alpha og theta) i løbet af kort tid, som er bevidsthedstilstande, erfarne mediterende bruger årevis på at opnå. Dette kan læres i løbet af ganske få uger ved hjælp af mind machines.

Afspilleren kan også kobles til en computer, og du kan udvikle dine egne "sessions" ved hjælp af det medfølgende software, eller du kan dele andres og dine egne sessions via Internettet. Mind machines kan også styres direkte via computer eller biofeedback-enheder.

En session varer fra 10 min. til en time og kan sammensættes efter behov og hvilke bevidsthedsniveauer, brugeren ønsker at eksperimentere med.

Proteus Mind Machine har indbygget 50 sessioner, og der er plads til 150 flere. Proteus har også indbygget dekoder til Audiostrobe-musik, der er en musik-cd med indbygget lysspor. Når cd'en afspilles vil diodebrillerne afspille et tilsvarende lysspor, så musik og lys smelter sammen til én fantastisk flot oplevelse. Brillerne kan vise over 4.000 farvekombinationer.

Der følger en Audionstrobe cd med Proteus.

Mind Machines er helt ufarlige at benytte, dog skal folk med epilepsi konsultere læge inden brug.

For yderligere information kontakt:

Brainvibe

Tlf.: +45 86 76 06 01

E-mail.: [email protected]

Eller læs mere på Brainvibe.dk
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce