Connery

Min vej til Newcomers - Træningen [Træning]

Om to og en halv uge står jeg på en scene i Ringsted, smurt ind i "bruncreme" og med med en fedtprocent, der er nærmest faretruende lav.

Performance Gym Aarhus - Min vej til Newcomers - Træningen [Træning] Performance Gym Aarhus
I samarbejde med Bodystore.dk får Thomas hjælp til kosttilskud og andet godt i forbindelse med sin træning.   Bodystore.dk er en af Danmarks ledende internetbutikker inden for træning og helse. Her finder idrætsmænd og idrætskvinder højkvalitets kosttilskud, træningsmode, funktionelt træningstøj og træningsudstyr. For at hjælpe atleter til at nå sine mål, har de et sponsorprogram, hvor de støtter seriøst trænende idrætsmænd og kvinder på forskellige niveauer
ANNONCE
Den 8. april kulminerer et langt forløb, hvor jeg har været hele følelsesregistret igennem. Jeg har været på en diæt, der har været hårdere både fysisk og psykisk end træning op til et maraton (tro mig, da jeg har prøvet det). Og netop derfor kommer jeg til at stå og smile over hele skærmen.
 
Det er enden på en lang rejse, og jeg glæder mig utrolig meget. Jeg har ingen forventninger om placering, men vil derimod holde fast i, at jeg har gjort alt, hvad jeg kunne. Alt afhængig af udfaldet kunne jeg dog godt være tilbøjelig til at deltage til DM om et par år.
ANNONCE
Loadedcup.dk - Newcomers foregår om søndagen - Min vej til Newcomers - Træningen [Træning] Loadedcup.dk - Newcomers foregår om søndagen
Men inden da vil jeg fortælle lidt om træningen frem mod Newcomers Cup 2012. Generelt har min træner, Casper Jespersen, fokuseret meget på basis-øvelser og de øvelser, der giver mest "bang for the buck". Maskiner er mere eller mindre bandlyst, da de færreste har sin berettigelse. Derudover har mine fokuspunkter været benene og brystet, da disse er mine største svagheder – så de har fået utrolig mange tæsk i perioden.
 
Det meste af tiden har jeg trænet i 2+3 split lidt á la: Lower body, upper body, off dag, lower body, back/biceps og chest. Under diæten ændrede vi det så til lower body, upper body, heavy lower + circle training, off dag, lower body og upper body.
 
Generelt supersetter jeg langt de fleste af mine øvelser (et superset består af to øvelser; man kører den ene øvelse først, så den anden og holder så en pause). Både for at holde intensiteten oppe, men også for at være mere tidseffektiv, hvilket er nødvendigt især under diæten, da jeg bruger rigtig lang tid på cardio hver dag. Inden diæten lavede jeg intet cardiovaskulært, så når man lige pludselig tilføjer +40 minutters cardio-træning dagligt, handler det om at spare tid andre steder.
ANNONCE
Lidt trapbar dødløft i Performance Gym Aarhus inden de åbner - Min vej til Newcomers - Træningen [Træning] Lidt trapbar dødløft i Performance Gym Aarhus inden de åbner
Her hvor diæten lakker mod enden (og gudskelov for det), er programmet radikalt ændret. Nu træner jeg hele kroppen igennem tre gange ugentligt og har så tre ugentlige cardiodage. Her laver jeg over 1½ times steady state cardio (powerwalk, spinning, cykling, crosstrainer etc.). Det er ikke så inspirerende, men når man kan se, fedtprocenten falder og falder, er det alligevel motiverende.
 
Kalorie-indtaget er selvfølgelig blevet nedjusteret løbende, men selvom jeg ikke spiser så forfærdelig meget, er det på ingen måde slemt – det har jeg simpelthen for travlt til. Det er psykisk hårdt at være konstant smadret, pirrelig og "væk" rent mentalt, hvilket mine omgivelser også får at høre (undskyld til alle), og jeg vil derfor gerne takke min familie og mine venner samt kolleger for den støtte, de har vist mig – og fortsat viser – i det her ego-projekt.
ANNONCE
09.03.12 - 84kg - en måned inden konkurrencen. Jeg ved undertrøjen støder jer, men den passede lige til lejligheden ;) - Min vej til Newcomers - Træningen [Træning] 09.03.12 - 84kg - en måned inden konkurrencen. Jeg ved undertrøjen støder jer, men den passede lige til lejligheden ;)
I dagene op til konkurrencen vil jeg skrive en artikel om mine forberedelser lige op til showet, vise et par billeder af formen og derudover bringe sammenligningsbilleder – bare for sjov. Forhåbentlig ser I en markant forskel.
 
I velkomne til at spørge ind til set/rep-range, øvelsesvalg, tidsforbrug etc. – jeg svarer gerne.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce