Connery

Min første artikel

Mit navn er Alexander, jeg er 21 år gammel, og jeg elsker kvinder.

Jeg har læst sporadisk med på Connery.dk siden 2003, har modtaget Dagens Babe da den stadig dumpede ind, men jeg har egentlig aldrig følt jeg ville deltage i debatterne, for de har ikke sagt mig så meget.
Min første artikel
Min store drøm er at blive økonomisk uafhængig, eventuelt finde mig en sugarmommy, men lige nu har jeg besluttet, at det er på tide, at jeg giver noget tilbage til det community, som har underholdt mig i gennem de seneste par år.

En helt almindelig dag
Det var en af de her aftener, hvor alt bare var gået for hurtigt. Jeg havde egentlig besluttet mig for at fare ud og købe nyt tøj, men havde ikke nået det, fordi jeg havde drukket tæt og spillet bordfodbold alt for længe i skolens fredagsbar. Jeg skulle helst ankomme til festen klokken 20.00 - man skal altid komme en halv time efter de andre! På den måde bliver man 100% sikkert tjekket ud af alle pigerne på stedet, og er der bare én der mener at du er hot, så er der næsten helt sikkert fisse i luften.

I dag var dog en undtagelse. Jeg var allerede stiv, jeg havde tabt mine sidste kontanter i bordfodbold, jeg havde ikke fået købt tøj - eller for den sags skyld vasket tøj. Jeg var på røven.

Hvad gør vi nu lille du?
Jeg besluttede mig for at tage de boxershorts på, der så mindst krøllede ud, rykkede i en t-shirt fra i mandags, og gjorde alt for at ramme alle de rigtige steder med en deo. Jeg fik braget håret i stilling og løb op mod bussen.

Under armen havde jeg:
- En af de helt små flasker Gammel Dansk købt i Tyskland (love potion nr. 1)
- En flaske vodka
- En liter appelsin juice
- I hånden havde jeg en klapsammen med leverpostej. Aftenen så ud til at kunne blive mere end fantastisk.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce