Connery

Milan Baros

Det tjekkiske vidunderbarn - også kaldet Ostravas Maradona.

Sommeren 2004 har endelig resulteret i det gennembrud, der længe var ventet fra den unge tjekkiske landsholdspiller, der til dagligt kæmper om en stamplads hos Liverpool FC. Forventningerne til den unge spiller, er først ved denne EM-slutrunde blevet indfriet.
Milan Baros
Tjekkiet er andet end Pavel Nedved og Tomas Rosicky. Godt nok er de to førnævnte blandt nogle af verdenens bedste fodboldspillere, men en ny komet er klar i kulissen. Navnet er Milan Baros, og hele hans hjemland har tårnhøje forventninger til landets vel nok største talent de seneste mange år.

Sammenligningen med en af fodboldens allerstørste stjerner, er ikke noget, der er alle forundt. Maradona var en teknisk velfunderet spiller og en berigelse for fodbolden som sådan, da han var aktiv. Maradonas tilstand i dag, er en helt anden historie.

Vejen til Succes har været lang for unge Baros, der i en relativt ung alder, blev hentet af Liverpool FCs franske manager Gerard Houllier og straks udråbt til den nye angrebskomet. Som det så ofte sker i moderne fodbold, blev det unge talent udsat for massivt pres, hvilket resulterede i en mindre formkrise den første sæson hos "The Reds".
ANNONCE
Milan Baros
Den netop afsluttede sæson har som de forgangne, været et skades helvede for den unge angriber. Fra september 2003 til april 2004, har Milan været ukampdygtig blandt andet pga en brækket ankel. Da han endelig blev klar igen, var mængden af spilletid hos LFC meget begrænset.

Situationen har dog ændret sig for Baros. Siden Liverpool FC solgte Michael Owen, har vejen mod målet været fri for den unge tjekke.

Facts:

Navn: Milan Baros

Født: 28. Oktober 1981

Fødested: Tjekkiet

Klub: Liverpool FC (5)

Højde: 184 cm

Vægt: 76 kg.

Landskampe: 32

Scoringer: 21
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce