Connery

Mikkeller laver blodabsint i samarbejde med Copenhell

Ulveblod og 66,6%!

Sværger du til drikken med den lille grønne fe, når du skal have en gedigen brandert? Hvis du er hård nok, er der her en udgave, med en ret blodrød en af slagsen!

Absint er de skandaløses, kunstnernes og de dumdristiges yndlingsdrik. Det ekstreme kaos, den medfører, gør den for stærk og farlig for almindelige mennesker. Denne absint er lavet til COPENHELL 2015 og er en mørk hyldest til de vanvittiges drik

Absindssyg er fremstillet med en ren blanding af det bedste og det værste. Det er den første absint nogensinde, der er lavet på en ginbase med en blodig farve – fremstillet med en blanding af Geranium Gin (The World’s Best Gin 2015) og malurt-destilleret Den Klodsede Bjørn Vodka (Gold Winner Berlin Destille 2015).

Blandingen har trukket med de klassiske absint-urter anis og fennikel og er tilsat bark af mørk eg, baldrianrod (en urt, der er kendt for at tiltrække gale katte), død kamilleblomst og appelsinskal. Endelig er Absindssyg røget med blodet fra en nordisk ulv, ligesom der er tilføjet blod i voksforseglingen. Alkoholvolumen ligger på 66,6%. Djævlen ligger i detaljen.

Absindssyg er produceret i 180 flasker på 50 cl og kan i løbet af en uges tid (red. næste mandag?) købes eksklusivt på shop.mikkeller.dk

COPENHELL finder sted på Refshaleøen i København fra 18. til 20. juni 2015.

ANNONCE
Absindssyg

Absindssyg er resultatet af et samarbejde mellem mikrobryggeriet Mikkeller og COPENHELL 2015, du finder de respektive sites her:

Del

Seneste nyt