Connery

Mikael Simpson, B-sider, Udtag og Meget Triste Radiomix

Melankynikeren har ryddet op i sit arbejdsværelse og udgiver fint pausealbum

4 ud af 6 stjerner
Mikael Simpson, B-sider, Udtag og Meget Triste Radiomix
Mens vi med spænding venter på mesteren af melankoli og kynisme, Mikael Simpsons 3. soloalbum, kan man hygge sig med B-sider, Udtag og Meget Triste Radiomix.

Mikael Simpson har ryddet op på sin harddisk i arbejdsværelset og udgivet noget af det der aldrig er kommet på plade.

Musikken er fra perioden omkring Mikael Simpsons to anmelderroste soloplader Os2+Lidtro (2002) og De Ti Skud (2004). Udover kendte numre i ny forklædning som Er Du Kommet For At Få Noget, Drømmer Om Et Andet Sted og Ti Minutter, er der et par fede nye numre; Kokain København og Saadan Har Hun Forkyndt Sig Selv.

I sidste øjeblik blev pladen ligeledes begavet med en live-video af Mikael Simpson og Sølvstorm (Er Du Kommet For At Få Noget) optaget i Store Vega marts 2003.

Pladens blanding af akustiske og ambient-agtige numre er af høj klasse, på trods af at de lidt har status som værende "affaldsprodukter".

En del af numrene er at finde i flere forskellige udgaver og remix' derfor skal pladen heller ikke tages for mere end den er - nemlig et lille opsamlingsheat og ikke et komplet helstøbt album.

Halvlunkne anmeldelser på trods, er jeg dog af den overbevisning at B-sider, Udtag og Meget Triste Radiomix er en ganske udmærket lille skive, der fint udfylder hullet frem til det næste regulære album, på en spændende og fandens musikalsk måde.

Mikael Simpson er en af de lysende stjerner på den danske rockhimmel. En lidt sær stjerne måske, men med et overordentligt, veludviklet talent for at skrue vedkommende og nøgne sange sammen.

Mikael Simpson, B-Sider, Udtag Og Meget Triste Radiomix (Alarm Musik), december 2005
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce