Connery

Midt i den groteske vold i The Last of Us Part 2, har musikken en vigtig rolle

The Last of Us Part 2 er ikke et spil for børn - og heller ikke sarte sjæle. Det er brutalt og historien kommer til at rykke spilleren rundt i hele følelsesregisteret - og i et spil der til tider er så mørkt og hårdt, at befinde sig i, er der nødt til at være lyspunkter. 

_

Dette skriv indeholder milde spoilers for en scene i begyndelsen af The Last of Us Part 2. Jeg vil ikke kalde det en spoiler, men hvis du vil have en total uspoleret oplevelse med spillet, bør du stoppe her - og vende tilbage senere. 

_

ANNONCE
Midt i den groteske vold i The Last of Us Part 2, har musikken en vigtig rolle

Guitaren spiller en vigtig rolle i The Last of Us Part 2, og den er sat i scene som et lille game-element, der også tjener et fint afbræk midt i den postapokalyptiske håbløshed. 

Det lille guitar-spil kan også bringe musikken frem, i enhver, der ikke har den fjerneste anelse om at spille et instrument i virkeligheden - og det er en lille gimmick, der for en gangs skyld giver PlayStation 4 controllerens touchpad noget at lave. 

I The Last of Us Part 2, får vi et lille flashback, hvor Joel spiller en sang for Ellie - og herefter forærer hende guitaren, med løfte om, at han vil lære hende at spille på den. Det sker, for gennem spillet, vil Ellie flere gange have mulighed for at samle en forladt guitar op - stemme den, og herefter spille lidt for sig selv eller andre. 

Scenen hvor Joel spiller for Ellie, er et af spillets helt fine øjeblikke, og man får det serveret i spillets indledende fase - en stærk reminder på, hvor stærkt båndet mellem Joel og Ellie er. Og når du har spillet spillet, får du med garanti lyst til at genbesøge dette øjeblik. Det kan du finde her. 

Sangen som Joel synger og spiller for Ellie i The Last of Us Part 2, er et cover af Future Days fra Pearl Jam albummet Lighting Bolt, der udkom i 2013 - samme år, som den fiktive apokalypse satte ind, i The Last of Us-universet. 

ANNONCE
The Last of Us Part 2 - Joel spiller cover af Future Days
Del

Seneste nyt

Annonce