Connery

Microsofts nye Surface familie er endelig klar til Danmark

Se priserne her

Nogle elektronikprodukter tager sig lidt længere tid end andre, om at komme til Danmark. 

Sådan er det ofte for laptops og computere, der er en smule handikappede af, at vi benytter et anderledes keyboard-layout i Norden, i forhold til resten af verden. 

Men nu er Microsoft altså endelig klar med deres blærede line-up af nye Surface-maskiner, der blev annonceret i efteråret. 

De tre produkter der rammer markedet, er den nye Surface Pro 6, der er blevet redesignet, og takket være nyeste 8. generations Quad-core processor fra Intel er 67% hurtigere end forrige generation Surface Pro. 

Til den kreative arbejder ser vi den vilde Surface Studio 2 desktop maskine, der byder på en lækker skærm+indmad, der ud over at fungere som traditionel computer-skærm, også kan vinkles ned, så den dublerer som et elektronisk tegnebræt, med 4096 trykpunkter og hældningsfølsomhed i forhold til tegneredskaber. 

Sidst, men ikke mindst er der 2. generation Surface Laptop, der som Surface Pro 6, også er udstyret med 8. generations Intel-processor. Den er udstyret med PixelSense Touch Display, og har en voldsomt imponerende batteritid på 14.5 timer. 

Priser:

Surface Laptop 2 starter ved 8.899,- kroner.

Surface Studio 2 har en frapris på 31.899,- kroner (!)

Surface Pro 6 koster fra 8.199,- kroner. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt