Connery

Microsoft og Sony indgår 10-årig aftale om Call of Duty på PlayStation

Microsofts opkøb af Activision-Blizzard ruller nu videre

Microsoft og Sony har indgået en bindende aftale om at holde det populære spil Call of Duty tilgængelig på PlayStation-platformen i de næste 10 år. 

Aftalen kommer i kølvandet på Microsofts foreslåede overtagelse af Activision Blizzard, firmaet bag Call of Duty-franchisen.

Aftalen markerer afslutningen på en intens periode med forhandlinger og spekulationer omkring fremtiden for Call of Duty, efter at Microsoft annoncerede deres intention om at købe Activision Blizzard tidligt i 2022..

Den 10-årige aftale er en væsentlig milepæl, som sikrer Call of Duty-fans på PlayStation, at de vil fortsætte med at have adgang til franchisen i det næste årti. Det er dog værd at bemærke, at aftalen udelukkende gælder Call of Duty-franchisen, hvilket antyder, at andre titler fra Activision Blizzard muligvis kan blive genstand for fremtidige forhandlinger eller beslutninger om platformseksklusivitet.

ANNONCE

Phil Spencer, CEO for Microsoft Gaming, har udtrykt sin glæde over aftalen på Twitter, idet han skrev, "Vi er glade for at kunne meddele, at Microsoft og @PlayStation har underskrevet en bindende aftale om at holde Call of Duty på PlayStation efter opkøbet af Activision Blizzard. Vi ser frem til en fremtid, hvor spillere globalt har flere valgmuligheder til at spille deres yndlingsspil."

Aftalen om at holde Call of Duty tilgængelig på tværs af forskellige platforme, afspejler en branchetrend i retning af at prioritere det frie spillervalg og tilgængelighed. Skæbnen for andre Activision Blizzard titler forbliver dog et punkt af interesse for fremtiden...

ANNONCE
Del

Seneste nyt