Connery

Microsoft Courier

Courier UX, Microsofts svar på Apples længe ventede iTablet. Er du meget på farten, så er Courier en nem og god måde at holde styr på aftaler, kontakter og notater.

Microsoft Courier
Som en rigtig drengerøv, handler det naturligvis om at være opdateret på det nyeste shit. Vi har derfor taget et lille kig ud i fremtiden.

Microsoft og Apple er jo i konstant kamp med hinanden. De har svinet hinanden med 'I'm a MAC/PC' reklamer. Her kæmpes kampen om, hvilket styresystem der fungerer bedst til den almindelige bruger.

Senest er Apple på vej med  en forvokset iPod touch eller en skrumpet macbook, men som sædvanligt holder Apple kortene tæt ind til kroppen. Derfor ved man ikke helt, hvad man kan forvente.

Som modsvar er Microsft på vej med Courier UX, en tablet med to 7' tommer skærme. På den ene skærm har du dit skrivebord, hvor du kan skrive noter og gemme informationer.

På den anden kan du hive en browser ned og surfe. Desuden kan du se din kalender, kort og andre fikse ting.

Indtil videre er Courier UX kun på tegnebrættet, men rygterne siger, at Microsoft allerede vil have den på markedet til sommer. De vil ligesom med Xbox'en selv vil stå for hardwareproduktion.

Tag endelig ikke fejl, undertegnede jeg har de seneste 2 år reciteret 'I am a Mac', men jeg synes nu alligevel at Courier UX ser meget spændende ud.

Tjek konceptet ud i videoen her.
ANNONCE
Microsoft Courier Koncept
Del

Seneste nyt

Annonce