Connery

Mick Øgendahl og Frank Hvam laver standup-show sammen

Det Gode Selskab - to verdener mødes!

Frank Hvam kender de fleste fra Klovn og Mick Øgendahl er mest kendt for sit standup blandet med nogle filmiske komedieperler såsom Blå Mænd og Alle for Én.

Men hvem havde lige set det komme, at de to forskellige komikere skulle lave et standup-show sammen? Deres venskab i virkeligheden er blevet til Det Gode Selskab - et show, som kommer på programmet fra starten af 2019.

Nyheden blev breaket idag via Mick Øgendahls facebook-side og nu kan vi allerede sætte kryds i kalenderen.

Læs den officielle beskrivelse af showet herunder:

Hvam og Øgendahl er en kombi man ikke har set før: Klovnen fra Viborg og den væksthæmmede fra Falster. Men minus og minus giver som bekendt plus.
Sammen tager de ud på en stand-up comedy tur drevet af begejstring, frygt, raseri og 100% videnskabelig uredelighed.

Frank : ”Vi hygger os rigtig godt i hinandens selskab. Vi er begge mænd, hvide, heteroseksuelle og født på landet – det giver faktisk en del at snakke om.. og en del at være bange for..”

Mick : ”Frank prøver at sige noget klogt, mens jeg mere koncentrerer mig om at være sjov. På den måde supplerer vi hinanden godt.

Sammen vil de bringe danskerne godt ind i foråret 2019.

Mick : ”Gå med åbent sind ind til denne specielle cocktail, hvor der både bliver skudt med bazooka og kastet med knaldperler. En show hvor man skal regne med at have ekstra bukser med... eller acceptere at sidde i voksen-ble. Kort sagt: Det bliver pisse sjovt.”

Frank supplerer : ”ja det gør så!”

Se klippet herunder, hvor Hvam og Øgendahl breaker nyheden.

Læs desuden vores tidligere interview med Mick Øgendahl, der blandt andet fortæller om, hvordan han gik under til Frank Hvams bryllup!

Del