Connery

Michael Dell

En mand med en ordenlig pengepung.

Facts:
Fulde navn: Michael Saul Dell
Alder: 41
Fik penge: ved at bygge sit eget imperium
Bopæl: Austin, Texas
Branche: Teknologi
Civilstatus: gift og far til 4 børn
#12 på Forbes liste over de rigeste mænd i verden.
Michael Dell
Hvordan er det lige man tjener penge?
Michael Dell valgte at satse på computerindustrien og det har han haft success med.

Michael Dell er grundlægger af Dell. Han er 41 år gammel, og han er blandt de rigeste personer i verden. Han startede med at sælge computere fra sit værelse, på University of Texas i 1984, og droppede ud for at starte Dell computer. Dell blev børsnoter og skiftede navn til Dell Computer Corporation i 1988. Derefter steg salget voldsomt.
 
Michael Dell blev født i en liberal jødisk familie. Michael havde sit første møde med en computer i en alder af 15 år. Han skilte en splinter ny Appel II computer i atomer og samlede den igen. Mest for at se om han kunne. 

På sit universitetsværelse startede han et edb-firma, som han kaldte PC's Limited. Virksomheden var vellykket, og han fik et lån af sine bedsteforældre og droppede derefter ud for at arbejde videre med PC's Limited. Virksomheden blev senere til Dell Computer Corporation, som til sidst endte med at hedde Dell, Inc.

I år 2008 anslog man Michael Dell til at være 17,3 milliarder dollar værd. Michael Dell er blevet udnævnt som 'Entrepreneur of the Year' af Inc. Magazine, 'Man of the Year' af PC magazine og har fået en masse andre anerkendelser.

Og så lidt videomateriale
ANNONCE
Michael Dell
Del

Seneste nyt

Annonce