Connery

MGP 2006

Anmeldt med hjælp af Clara-Sol 7 år.

3 ud af 6 stjerner
Jeg kan have forstand på meget, men når vi snakker børne-grand prix og børnemusik i det hele taget, må jeg vist bøje mig og erkende, at her er der en som ved mere om, hvad der rører sig, og hvad der er in. Og det er jo selvfølgelig - Tadah - et barn. det er jo ikke noget som skræmmer os her på Connery, så vi har i denne anledning fået en gæsteanmelder i skikkelse af den dejlige Clara-Sol på 7 år.
I to lange dage har jeg derfor ladet mig terrorisere af både musikken og pigen og dette her er så resultatet.
ANNONCE
MGP 2006
MGP er en dansk opfindelse, og de to første år var det da også med kun danske børn som deltagere. I 2002 blev de andre nordiske lande opmærksomme på det og det blev nu til MGP Nordic.  Allerede året efter havde det grebet så meget om sig, at der med deltagelse af EBU, den  15 november i Forum i København blev afholdt et  europæisk MGP, som fik navnet Junior Eurovision Song Contest. Her har henholdsvis både Spanien og Hvide Rusland vundet.
Danmark syntes imidlertid at børnene ikke længere forblev børn, men blev gjort til små voksne og udnyttet - ikke mindst kommercielt. så de løsrev de nordiske lande sig imidlertid, De løsrev sig og dne gamle konstellation med kun nordiske lande, var tilbage igen.
De indledende nationale runder er allerede blevet afholdt, og de 3 topplacerede går videre til den nordiske finale, som bliver afholdt den 25 november i Sveriges hovedstad Stockholm.
De tre danske deltagere er : SEB som vandt stort med sangen: Jeg tror på os to. Foz'n's med sangen: mit Hood og endeligt WeMix med sangen: Få din boogie på.

Men indtil da er her anmeldelsen af albummet MGP 2006

1.Lulu-Ley...Det bedste jeg ved.
 "Er rimelig go' og man kan danse rigtig sjovt til den."

2.FOZ'N'S...Mit Hood "Musikken er rigtig go' men teksten er svær at forstå" (når man kun er 7)

3.C-Power...S.P.eller K "Den her sang er go' fordi den handler om frikvarter"

4.The Rollings...Skal vi vædde "Den her er meget, meget kedelig"

5.WeMix...Få din boogie på  "Den her er meget go'"

6.Pippi Punk...De gamle damer  "Den her er både dum og kedelig, fordi den handler om gamle damer"

7.SEB...Tro på os to "Det her vandt fordi den også er den bedste"

8.Lil G...Penge "Bare sådan O.K."

9.Mams...Bang Bang "Dum fordi man ikke kan synge med på den"

10.SMSJKM...Der var en dreng, der ku' li' en pige "Hmmm sådan, sådan"

Generelt synes Clara-Sol at det er et rigtig godt album, og noget som alle burde købe til deres børn eller niecer og nevøer, især nu når det snart er jul. Og beslutter da derfor også, efter en hel times overvejelser, at give den fem ud af seks mulige stjerner.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce