Connery

MG vender tilbage til Danmark - med et twist

For langt de fleste er bilmærket MG nok synonym med smukke og elegante veteranbiler, og bilmærket har da også en del år på bagen, det blev nemlig født i England tilbage i 1924 i Morris Garages - deraf navnet.

Efter at have været fraværende det danske marked, er mærket nu vendt tilbage til Danmark, hvor de første nye modeller lanceres i sommeren 2020. 

Meldingen kommer fra Nellemann Gruppen, der har sikret sig importen af MG Motor i Danmark. 

”For lidt over 90 år siden, lancerede Nellemann koncernen MG i Danmark i importselskabet, der senere kom til at hedde Domi, og solgte i de første år mere end 20.000 nye biler fra den daværende britiske bilproducent.
Her et århundrede senere, er det Nellemann Gruppen, der dog under et helt nyt koncept, relancerer det traditionsrige britiske MG-mærke i Danmark. Og vi glæder os over at kunne lancere den nye generation af MG biler”
. Sådan lyder meldingen fra Nellemann Gruppens direktør, Mogens Lyngsø. 

MG vender tilbage, men med et helt nyt sigte. MG blev opkøbt af kinesiske NAIC tilbage i 2017, og i Danmark bliver der først fokus på de elektriske modeller - den første er mellemklasse-crossoveren MG ZS EV, der ifølge en nedtælling på MG Motors danske hjemmeside, formodes introduceret i begyndelsen af juni måned.

ANNONCE
Del

Seneste nyt