Connery

MG er på vej med to nye elektriske modeller til Danmark

Marvel R Electric og MG5 Electric leverer et frækt nyt design til MG-programmet

Det nye elektriske MG er en forholdsvis ny spiller på det danske marked, men er allerede til stede med et par interessante bud i deres C-SUV, der kommer i både plug-in og ren elektrisk variant, til meget konkurrencedygtige priser. 
Nu er der så nyt på vej - MG Motor Europe (Herunder Danmark) er nemlig med på udrulningen af MG's nye generation af elbiler - og de første to er netop blevet afsløret.

ANNONCE
MG Marvel R Electric  - MG er på vej med to nye elektriske modeller til Danmark MG Marvel R Electric

MG Marvel R Electric er en elektrisk C-SUV, der af MG beskrives som en højteknologisk, luksuriøs livsstils-SUV.

Den leverer en ydelise på 212 kW, svarende til 288 hestekræfter - og et moment på 665 Nm - med en 0-100 km/t sprint på 4.9 sekunder og en tophastighed på 200 km/t.

Marvel R får en rækkevidde på 400 kilometer på en opladning (WLTP) med mulighed for hurtigopladning - 80% kapacitet på 30 minutter.

Den nye MG SUV drives af et firehjulssystem med tre elektriske motorer - en der trækker på forakslen og to på bagakslen. Den nye SUV må trække op til 750 kilo.

ANNONCE
MG5 Electric - MG er på vej med to nye elektriske modeller til Danmark MG5 Electric

MG5 Electric er bliver den første nye MG - på det danske marked, der ikke hopper med i SUV-paraden; den bliver til gengæld Danmarks første elektriske stationcar.

Bilen deler samme designfilosofi som SUV'en, men i et mere.. jordnært køretøj. Her benyttes der en elektrisk motor på 135 kW (184 HK) - og igen er hurtigopladning en mulighed. MG5 Electric må trække op til 500 kilo.


MG Marvel R Electric lanceres i Danmark i løbet af sommeren 2021, mens MG5 Electric lanceres i oktober 2021 - der er endnu ingen priser på plads. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt