Connery

MG er på vej med plug-in hybrid til Danmark

MG HS Plug-in

MG entrerede i sommeren 2020 det danske marked, i deres nye moderne udtryk - med en hamrende billig elektrisk SUV i Crossover-segmentet, til en startpris på 219.999 kroner - og nu følges det op med en hybrid-vogn, der giver en smule mere frihed til vognen.

"MG følger sin elektriske identitet op med en veldesignet, brændstoføkonomisk køreoplevelse, der er funktionel, sikker og økonomisk overkommelig. MG HS plug-in hybrid opfylder behovene hos de krævende europæiske bilkøbere. I dag ønsker bilister at være i stand til at køre fuldt elektrisk, uden at skulle bekymre sig om rækkevidden. Derfor introducerer vi i dag en MG HS plug-in hybrid som alternativ til den 100% elektriske MG ZS EV til dem, der endnu ikke er helt klar til en elbil." lyder det fra Matt Lei, CEO hos MG Motor Europe. 

ANNONCE
MG er på vej med plug-in hybrid til Danmark

MG er endnu sparsomme med detaljerne, men de første billeder af MG HS plug-in hybrid er netop landet. 

MG beskriver den nye bil som en "rummelig, C-segment SUV specielt designet til at gøre hybrid-kørsel tilgængelig for alle. 

MG annoncerer flere detaljer om deres nye plug-in hybrid, når vi nærmer os den officielle lancering. Den nye MG plug-in hybrid lanceres i Europa i første kvartal 2021 

ANNONCE
Del

Seneste nyt