Connery

MF Broen

Vi gik ombord på MF broen i Århus - super sted med søde piger, så vidt vi husker...

4 ud af 6 stjerner
Fredag formiddag og partycrewet er klar til weekendens strabadser i Århus. Vi har fået en klar besked fra vores redaktør: Drik jer fulde, tag billeder af damer og giv den max gas! Helt sikkert, det burde vi kunne klare; bilen var tanket op og der var bagt pizzaboller til turen fra Hillerød til Århus - Per, Simon og Klaus var klar til deres jomfru-tur for Connery.dk og nu skulle vi sgu på MF Broen!
ANNONCE
MF Broen
Afrejse fra Hillerød fredag kl. 13:15. Turen derover går overraskende godt. Trods snestorm og glat føre, driblede Simon sin Honda igennem den tidlige fredagstrafik. Det er næsten for godt til at være sandt, og vi når helt til Odense før Per spørger om nogen har husket at slukke ovnen? Ingen af os kan huske det, men vælger at tage chancen, og forsætter turen..

17:00 Ankomst i Århus. Stoddere som vi er, havde vi lånt en lejlighed af Klaus' eks, som ikke var hjemme. Så med 4 pizzaer, én kasse øl, 6 breezers og 1 flaske fisk, gik vi i gang med drikke os i hegnet.

Husreglement lød: larm ikke for meget, luk dørene når I spiller musik og brug IKKE håndvasken på toilettet under nogen omstændigheder. Fair nok, simple regler vi burde kunne overholde.

18:20 bajerne flyver ned; køreturen herover har åbenbart gjort os tørstige - virkningen udebliver dog foreløbig. Til gengæld presser blæren oftere på, og da Simon finder Klaus stå og tisse på det i forvejen lille toilet, er den eneste mulighed at pisse i vasken. 'Ahhh... Hvilken lettelse' stønner han, og finder først ud af bagefter, at vasken er i stykker. Klaus er færdig af grin men Simon er ikke helt så fornøjet.

20:45 og alkoholen begynder langsomt at mærke på sig. Vi gør klar til at sætte slutspurten ind, så vi kan komme afsted i ordentlig tid. Om Simon følte at køkkenvasken ikke skulle snydes for en omgang golden shower må blive i det uvisse, men endnu engang finder Klaus ham altså i gang med at lette trykket.

22.20 - med en gåbajer under armen, vender vi snuden mod indre Århus. På vej til broen forhører vi os, om generelle meninger om stedet. Overraskende nok, er der mange negative meninger om stedet, der eftersignende skulle være et større skib beliggende i Århus havn. 'Broen går jo under navnet Speedbåden' fortæller en ung fyr med et smil på læben. Et par negative kommentarer sætter os dog ikke ud af kurs, vi er stadig på!
ANNONCE
MF Broen
Diskotek Broen
23:00 - perfekt timing, akkurat stadig ved bevidsthed, så man kunne få 'føling' med stedet, inden primetime og overvældende med mennesker. Da vi fortæller vi kommer fra Connery.dk og er her for at anmelde diskoteket, ringer den kønne pige i entréen efter bossen. Kenneth hedder han, og han har fart på. Kenneth fyrer en hurtig fortælling af om Broens historie (vi har ærlig talt glemt den i vores brandert), men Kenneth får os guidet ind og der er intet der kan slå os ud af kurs nu!

Klokken nærmer sig midnat og vores førstehåndsindtryk er ganske fint. Der er dog for mange drenge og for få piger bag baren. Kenneth kommer forbi og siger, der går en halv time så skal de nok komme, puha.. Håbet om at 'fange' noget i aften lever stadig.

00:30 - Vi bliver ført ned til et VIP-bord på det nederste dæk, Business Class hedder det, og der er mange flere piger hernede, YES! Så det frem med kameraet, Connery.dk reklamekort og fiskesnøren. Vi får sat os til rette og vi får hurtigt besøg af nogle piger... Helt sikkert! Indover med en flaske sprut med vand til.
Klokken er vel et sted mellem et og to om natten, og ja, vi er ramt; men vi formår dog stadig at gøre det med stil som Connery.dk's udsendte. Jyderne er sgu mere gæstfrie end forventet, og det er her aftenen topper med dans, hygge og dejlige tøser.
ANNONCE
MF Broen
03:00 ... ? Svært at huske, hvad man præcis lavede i dette tidsrum, men som tiden skred fremad synes det, at båden gyngede mere og mere.

05:00 hukommelsen vender sporadisk tilbage. Vi er gået i havn igen, og Simon og Klaus hygger sig gevaldigt hos pølsevognen der ligger lige foran Broen. 'Kan du lave pølser?' spørger Klaus pølsemanden og er færdig af grin, Simon supplerer 'Har du store rå løg?' - pølsemanden råber vi skal skride, da vi skræmmer eventuelle kunder væk.

Vi finder bagefter Per, der hverken kan høre eller se ud af øjnene, alligevel prøver han i et sidste desperat forsøg på, at score en 28-årige russer, der tilsyneladende ikke virker interesseret. Vi holder et taktisk møde, og ser i øjnene, at der ikke var bid denne gang, selvom potentialet var der.

05:30 godnatbajer ...

MF Broen, Århus:

Aldersgennemsnit:
Broen er et sted, med dejlige piger i alderen 18-24 år.

Service: Rigtig god service både i entréen og baren. Dog lidt for mange mandlige bartendere - indover med nogle flere damer!

Musik:
OK musik, i hvert fald den første time. Gode overgange og klassisk dance/populært gå-i-byen musik satte rammerne, men som aftenen skred frem, blev musikken for kedelig - det fik desværre indflydelse på stemningen.

Scoremuligheder:
Faktisk rigtig gode scoremuligheder, hvis din tilstand ikke er, som vores denne aften. Godt at se, de jyske piger ikke bange for at komme i kontakt med en fyr fra Djævleøen

Chance for at få tæsk:
Drengene var ligeså gæstfri som pigerne. Herligt, når man havde været nervøs for, de vil kaste os direkte tilbage med nattoget til København

Stemningen:
Kunne godt have været bedre. Vi savnede lidt noget vildskab, i form af dans på bordene, ekstrem fulde mennesker og generelt bare nogle oplevelser udover det sædvanlige.

Prisniveau: SU med deltidsjob
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce