Connery

#MeToo-ofre i Casper Christensens nye mockumentary: Stephania Potalivo og Iben Maria Zeuthen taler ud

Lad op til 'Undskyld Norge' med et par anderledes teasere

Casper Christensen befinder sig tilsyneladende ret bekvemt i rollen som et fiktivt røvhul, i hvert fald er det en rolle han nok engang indtager, når han den 26. august premierer på Viaplay med den nye mockumentary Undskyld Norge

Som en del af optakten til den nye serie, er der i dag blevet frigivet et sæt fiktive testimonials med skuespiller Stephania Potalivo og journalist Iben Maria Zeuthen, der henholdsvis beretter om en tætdansende solocasting til Live fra Bremen og et interview med krav om nøgenhed og høj cigarføring. 

ANNONCE
Stephania Potalivo om Casper Christensen

'Undskyld, Norge' er en fiktiv dokumentarserie, en såkaldt mockumentary. Med et kamera klæbende til sig 24 timer i døgnet er Danmarks mest populære komiker, Casper Christensen, klartil at få dokumenteret sin uomtvistelige succes, så han selv og resten af Danmarks befolkning kan svælge i den. Sådan kommer det langt fra til i at gå i den nye Viaplay Exclusive, hvor det i stedet er Caspers desperate forsøg på at genvinde sin popularitet og berømmelse ved at få sit eget talkshow i Norge, der indfanges af det allestedsnærværende kamera.

Casper Christensen har selv skrevet 'Undskyld, Norge', og som det tidligere er set, i bl.a. 'Klovn',  er det hans alter ego, komikeren Casper Christensen, der har hovedrollen i serien:

"Karakteren Casper i 'Undskyld, Norge' er beslægtet med Casper-figuren fra 'Klovn' - han er bare meget mere vanvittig og skruppelløs! Det er derfor serien hedder 'Undskyld, Norge', for jeg havde virkelig behov for at sige undskyld til nordmændene for den måde, han opfører sig på," fortæller Casper Christensen, der med sit flamboyante alter ego ikke kun har ønsket at lave satire over en overfladisk og egoistisk tv-vært men peger på en mere generel fortælling:

"Casper i 'Undskyld, Norge' er et billede på, hvordan det ser ud, når mænd ikke kan finde ud af at blive voksne, men bliver ved med at opføre sig som en på 25 år, selvom man er fyldt 50 år. Når man er 50 år, skulle man gerne have fået vekslet noget af sin selvoptagethed og liderlighed til noget erfaring og ro, men det er Casper-figuren her ikke i stand til. Det bliver pinagtigt og, synes jeg, retmorsomt at se på," siger Casper Christensen.

ANNONCE
Iben Maria Zeuthen - Undskyld Norge teaser
Del

Seneste nyt

Annonce