Connery

Mesterdetektiven Hercule Poirot tager på mordmysterie i Venedig

Kenneth Branagh vender tilbage til sin detektivrolle i 'Mordet i Venedig'

Den fulde trailer til "A Haunting in Venice", den seneste Hercule Poirot mordgåde fra Kenneth Branagh, er netop blevet udgivet.

Det Agatha Christie-inspirerede franchise, der begyndte med "Murder on the Orient Express" fra 2017 og fortsatte med "Death on the Nile" fra 2022, modtager en ny udgivelse, når "A Haunting in Venice"/"Mordet i Venedig" kommer i biograferne den 14. september. Med kun to måneder tilbage til filmen rammer det store lærred, er en fuld trailer på plads.

Kenneth Branagh har stået i spidsen for alle tre film og genoptager rollen som den berømte detektiv Hercule Poirot i "A Haunting in Venice". 

Filmen er sat i efterkrigs-Venedig under Halloween, og byder denne gang på et mysterium med unaturlige toner, med tilbagevenden af den berømte detektiv, Hercule Poirot. Nu pensioneret og boende i selvvalgt eksil i verdens mest glamourøse by, deltager Poirot modvilligt i en séance i et forfaldende, hjemsøgt palads. Da en af gæsterne bliver myrdet, bliver detektiven kastet ind i en dyster verden af hemmeligheder.

Filmen er baseret på Christie-romanen "Halloween Party".

Branagh flankeres på rollelisten af Kyle Allen (Rosaline), Camille Cottin (Call My Agent), Jamie Dornan (Belfast), Tina Fey (30 Rock), Jude Hill (Belfast), Ali Khan (6 Underground), Emma Laird (Mayor of Kingstown), Kelly Reilly (Yellowstone), Riccardo Scamarcio (Caravaggio’s Shadow), og Michelle Yeoh (Everything Everywhere All at Once).

Branagh producerer "A Haunting in Venice" sammen med Judy Hofflund, Ridley Scott, og Simon Kinberg. 

ANNONCE
Mordet i Venedig - Trailer
Del

Seneste nyt

Annonce