Connery

Mest ikoniske danske gyser i nyere tid bliver genindspillet med James McAvoy

Christian Tafdrups genistreg Speak No Evil får et remake.

Sidste år fik Christian Tafdrup taget røven på utallige gyserfans over hele kloden med sin opfindsomme, groteske og fantastiske gyserfilm, Speak No Evil.

Filmen handlede om en familie på ferie i Italien, hvor de får et par gode ferievenner med hjem i baggagen. De beslutter sig for at besøge dem i deres hjemland, Holland, men gæstfriheden tager en dyster og makaber drejning.

En lille original genistreg får sjældent lov til at stå for sig selv - så nu er tiden selvfølgelig kommet til at få den genindspillet i USA.

Her har de fået James Watkins til at instruere filmen - Watkins har tidligere kreeret The Woman in Black og Eden Lake, hvoraf sidstnævnte godt forstår, hvordan man skubber filmiske grænser til det groteske.

I front skal selveste James McAvoy agere hovedrolle - McAvoy er bedst kendt for X-Men-franchisen, men også sine bragende dygtige præstationer som den sindslidende Dennis i Split.

Blumhouse Productions skal varetage genindspilningen - et selskab, som har stået bag nogle af de bedste gysere i nyere tid, så filmen er i gode hænder.

Stay tuned, så holder vi jer opdateret på, hvornår filmen kommer!

ANNONCE
Del

Seneste nyt