Connery

Mens vi venter på: Star Trek - Into Darkness

Så varer det ikke længe - J.J. Abrams anden Star Trek-film er på vej!

ANNONCE
Mens vi venter på: Star Trek - Into Darkness
Star Trek har været kendt af sci-fi fans i uendelige tider og så første gang dagens lys i 1966, hvor Gene Roddenberry skabte serien. Siden Star Wars kom på banen i 1977, har eksperter(nørder) kæmpet en evig kamp om, hvilken franchise der er bedst. Vi på Connery.dk stiller os bag sidelinjen i denne diskussion og kigger i stedet nærmere på nogle af de lidt nyere kreationer.  

Siden J.J. Abrams i 2009 besluttede sig for at genoplive den klassiske Star Trek-franchise, har hele konceptet fået nyt liv blandt ikke mindst fans men også nytilkomne. Da genopstandelsen af sci-fi-universet fik så enorm god kritik i medierne og blandt hungrende fans, har sci-fi-kongen J.J. Abrams fået blod på tanden – efterfølgeren har været længe undervejs, men finder inden så længe sin vej til biografmørket. Star Trek: Into Darkness. Etteren var alle sci-fi-nørders våde drøm, da den ikke blot beskæftigede sig med nye elementer i franchisen, men også formåede at sløjfe den originale historie ind i det nye. Det er saftsuseme gennemført, mr. J.J.!
ANNONCE
Mens vi venter på: Star Trek - Into Darkness
Handlingen i toeren lyder som følgende: Da besætningen på The Enterprise opdager en ukendt fjende inden for deres egne styrker, drager kaptajn Kirk og de andre ud i universet, hvor de vil forsøge at stoppe den psykopatiske Khan – et omvandrende masseødelæggelsesvåben som truer alt liv i universet.

Endnu engang vender bl.a. Chris Pine, Zachary Quinto, Zoe Saldana og Simon Pegg tilbage i besætningen, mens den dygtige skuespiller Benedict Cumberbatch(Sherlock) har fået æret af at joine rollebesætningen, som den største fjende af dem alle. Nu har undertegnede selvfølgelig set etteren fra 2009, hvilket var en kæmpe fornøjelse, og ved synet af den eksplosive trailer samt den ukuelige instruktør bag roret kan man ikke andet end at glæde sig til premieren!

Filmen får premiere i danske biografer d. 6. juni.
ANNONCE
Del

Seneste nyt