Connery

Mel Gibson bekræftet i John Wick-Universet!

Prime løfter sløret for 'The Continental'

Efter utallige rygter og spekulationer har Amazon Prime endelig løftet sløret for den mest ventede nyhed i John Wick-universet - Mel Gibson er bekræftet til at spille en central rolle i den kommende prequel-serie 'The Continental'.

Den berømte skuespiller og instruktør, kendt for ikoniske roller i film som 'Braveheart' og 'Mad Max', bringer sit skuespiltalent til Wicks voldsomme univers, og det er et match vi kan li'. 


Mel Gibson skal i serien spille Cormac, en helt ny karakter i John Wick-universet. Cormac tegner til at være en af seriens mest mystiske og spændende tilføjelser. Detaljerne er sparsomme, men det er blevet afsløret, at han er en erfaren lejemorder med en kompliceret fortid. Fra en tidlig alder har Cormac været fanget i den mørke underverden af kriminalitet og vold, og hans komplekse forhold til livsstilen vil være en drivende faktor i hans handlinger og beslutninger i løbet af serien.

ANNONCE
Winston Scott spilles af Colin Woodell - Foto: Prime Video - Mel Gibson bekræftet i John Wick-Universet! Winston Scott spilles af Colin Woodell - Foto: Prime Video

Winston er en velkendt figur for fans af John Wick-franchiset. I filmene er han manageren af det berømte Continental Hotel, et neutral område for lejemordere og spilles af Ian McShane. 
I 'The Continental' vil vi se en yngre Winston, før han blev hotellets urokkelige leder. Prime fortæller, at vi får et indblik i hans tidligere liv, hans stigning i magt, og de begivenheder, der formede ham til den Winston, vi kender i dag.

ANNONCE
Charon spilles af Ayomide Adegun - Foto: Prime Video - Mel Gibson bekræftet i John Wick-Universet! Charon spilles af Ayomide Adegun - Foto: Prime Video

Charon, den velklædte concierge på Continental Hotel, er en anden kendt figur, der vil få mere skærmtid i prequel-serien. I filmene er Charon (spillet af nyligt afdøde Lance Reddick) kendt for sin urokkelige loyalitet overfor Winston og hotellets regler. Men hvordan blev han den mand, han er? Hvad ledte ham til Continental Hotel? Disse spørgsmål vil blive udforsket i 'The Continental', som vil dykke dybere ned i Charons fortid og hans vej til den position, han indtager i John Wick-universet.

ANNONCE
The Continental - Mel Gibson bekræftet i John Wick-Universet! The Continental

Hvornår kan man se The Continental?

Serien, der som mange andre amerikanske produktioner er ramt af forfatterstrejke, skulle efter sigende have haft premiere i efteråret 2023 - hvorvidt det stadig er tilfældet vides ikke, men officielle kilder angiver stadig en udateret premiere i september 2023 på streamingtjenesten Prime Video

Med det seneste nyhedsslip tyder det på, at Prime Video er fast besluttet på at fastholde interesse og forventninger til serien på et højt niveau.

ANNONCE
Del

Seneste nyt