Connery

Meet Miss Glisic - Above Love

Meet Miss Glisic har med debutpladen “Above Love” lagt sig i den elektroniske ende af popgenren. Og det gør de hæderligt.

2 ud af 6 stjerner
Meet Miss Glisic - Above Love
David Thore Graversen stod i 2003 og manglede en sangerinde til sine sange. Gennem en annonce på Soundtjeck, fik han kontakt med Maria Glisic, og ideen til Meet Miss Glisic var lagt i støbeskeen. Efter en række liveoptrædener i århusområdet og udgivelsen af en ep med støtte fra KODA og ROSA, fik gruppen pladekontrakt med In The House Records, og pladen "Above Love" blev udgivet i 2006.

Meet Miss Glisic består i dag af Maria Glisic på vokal, David Thore Gravesen på guitar, Andreas Bok Andersen på keyboard, Christian Petersen på trommer og elektronik, Tania Ovesen på kor, og Jesper Graakjær Knudsen på bas.

Stemningen på albummet er poppet, drømmende og forførende. Pladen er en homogen samling popsange, hvor der flirtes kraftigt med et underlæggende elektronisk lydbillede, hvilket distancerer Meet Miss Glisic fra den traditionelle popmusik. Men det elektroniske islæt er nok også den største svaghed ved pladen. For de underlæggende beats forstyrrer og ødelægger desværre ofte stemningen i nummeret. De er for tunge og for gammeldags, og lyder som synthesizer i metervare. Både på numre som titelnummeret "Above Love", "Earthquake" og især på "The Alien Of Today" går det helt galt.

Det er ærgerligt, for melodierne er dejlige, lyse og stemningsfyldte, og Maria Glisics stemme forfører lytteren. Frem for alt er numrene dog godt komponeret. Det er ikke til at forudse, hvordan nummeret udvikler sig, og de pludselige stemningsskift og breaks gør numrene til andet end kedelige popsange.
ANNONCE
Meet Miss Glisic - Above Love
Der er dog især et nummer, hvor de elektroniske beats og Maria Glisics smukke vokal går op i en højere enhed, nemlig på nummeret "Eternity". Beatet er her tungere og mere "tight", og leder tankerne i retning af Massive Attack. Nummeret "Space" har til tider lidt af det samme. Det ville jeg gerne have se lidt mere af på resten af pladen.

Alt i alt en hæderlig debut.

Trackliste:
1. Above Love
2. Butterflies
3. The Alien Of Today
4. Earthquake
5. Eternity
6. When It Comes To Love
7. Spring
8. Leave Me
9. Space
10. Nudity
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce