Connery

Medion Erazer har skiftet navn til Erazer: Her er hvad vi lærte om det "nye" gamerbrand til Paris Games Week

Et smut forbi Paris Game Week.

Måske husker du at Medion i sin tid lancerede deres brand gennem discount-supermarkedet Aldi - mens den strategi betød at budget-mærket rent faktisk har solgt rigtigt godt i Danmark op gennem de seneste 20 år, har det også efterladt en lidt for billig smag til gaming-afdelingen, og derfor er det nok ikke vildt underligt, at mærket nu har droppet Medion Erazer navnet, til fordel for deres fuldblodsgamernavn Erazer.

Mærket har siden 2011 været ejet af Lenovo-gruppen, og der er altså et fornuftigt potentiale for endnu et spændende gamermærke i Erazer. 

Vi var et smut forbi deres Truck Tour under Paris Game Week, hvor vi fik et indblik i deres seneste produkter og hvor de står på gamingfronten.

Det er tydeligt at Erazer forsøger at kanalisere den ultimative gamer-attitude, med ekstremt meget fokus på sorte gadgets med rigtig meget blå LED-belysning, over under og inde i deres lineup. 


De primære produkter fra Erazer er pt centreret omkring selve gaming-sessionen, hvilket betyder: Stationære gamingcomputere og gamer-laptops. Of course. 

Erazer leverer en række fikserede systemer, der spiller op til de seneste tendenser. Her er et par eksempler

ANNONCE
Medion Erazer Engineer X30 - Medion Erazer har skiftet navn til Erazer: Her er hvad vi lærte om det "nye" gamerbrand til Paris Games Week Medion Erazer Engineer X30

Stationær gamer: Medion Erazer Engineer X30

Erazers Engineer X30 er et stykke teknologi, designet til at levere en  fantastisk spiloplevelse, kombineret med styrke og elegance.

Det unikke Special ERAZER Gaming Design udstråler kraft med sin sorte matte overflade og glasfinish. Et imponerende display af aRGB-belysning både indvendigt og udvendigt tilføjer en levende atmosfære - Enkelhed møder funktionalitet med ren kabelstyring og en knap til hurtig fjernelse af sidepanelet, hvor du uden ekstra værktøj kan modulere dit udstyr.

 Ventilationsoptimering er nøglen med frontens stålnet, der arbejder hånd i hånd med en bundmonteret støvfilter for at holde systemet køligt og støvfrit.

Denne gaming-computer er udstyret med Intel Core i7-processor og NVIDIA GeForce RTX gaminggrafik, der strækker sig op til RTX 4070. 

Oplev gaming i høj hastighed med DDR5 RGB Gaming RAM og vælg mellem luftkøling eller Coolermaster-vandkøling for at sikre en optimal ydeevne. Sammen med GIGABYTE RGB Fusion 2.0 Sync skaber dette et fuldt integreret og synkroniseret system, der bringer spiloplevelsen til nye højder.

ANNONCE
Medion Erazer Beast X4 - Medion Erazer har skiftet navn til Erazer: Her er hvad vi lærte om det "nye" gamerbrand til Paris Games Week Medion Erazer Beast X4

Gamerbærbar: Medion Erazer Beast X4

Erazer har givet gaming-computeren én over nakken med 17.0” QHD+ skærm samt en opdateringshastighed på 240 Hz.

Det mekaniske CHERRY MX Ultra Low Profile tastatur, kommer selvølgelig med fuld-RGB oplyste keys, mens de oplyste Erazer Wings og RGB Light Bar'en på bagsiden skaber en visuel æstetik.

Udstyret med kraftfuld high-end gaming-ydeevne drevet af op til Intel® CoreTM i9 (13th Gen.) og NVIDIA® GeForce RTXTM 4080 / 4090 grafik.

Desuden er der plads til et 99Wh batteri og et kølesystem drevet af liquid-metal teknologi. 

Denne gaming-følgesvend byder på en række funktioner, herunder Intel Wi-Fi 6 AX201, Windows Hello FHD IR-kamera, Thunderbolt 4 og Nahimic 3D Sound af Steelseries. 

Der er ikke noget discount over Erazers priser

Erazer-brandet er nu spundet ud fra Medion, og det giver god mening. Med et benhårdt fokus på nødvendige og de seneste specs til gaming, har priserne nogle naturlige lejer de vil ligge i - og det betyder også, at der ikke er store prisforskellige fra Erazer, til de øvrige mærker på markedet. Og i sidste ende, kommer det til at handle om, hvilket mærke der appellerer mest til den enkelte gamer. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce