Connery

Medina fortæller sin historie gennem både dokumentarserie og ny film

Kaspar Astrup Schröder dykker ned under overskrifterne i ny skildring af popstjernen

Velkommen til Medina: Et nyt dokumentarunivers skildrer den danske popstjerne - en skildring der ifølge instruktøren går ind bag pressens bombastiske overskrifter. 

"Da hendes berømmelse steg helt til vejrs, så jeg overskrifter og historier om en kvinde, som jeg ikke kunne genkende i den Medina, som jeg havde kendt. I starten af sin karriere kendte jeg hende som en meget nysgerrig, ambitiøs og kreativ person, som ikke kunne drømme stort nok. Og som i bund og grund var gået i gang med at skabe noget popkultur, som kunne rykke ved nogle musikalske grænser. At pressen var mere interesseret i hendes personlige grænser, kom bag på mig, men især også bag på hende. Jeg har lyst til at høre Medinas historie, og som filminstruktør har jeg også lyst til, at hendes stemme kan blive hørt på en måde, omverdenen ikke har oplevet før. Ikke kun om hvordan berømmelsen har formet hende, men mest af alt for at komme helt tæt på, hvem Medina egentlig er." lyder det fra instruktør Kaspar Astrup Schröder. 

Kaspar har gennem to og et halvt år fulgt Medina med sit kamera, og resultatet er blevet til to særskilte produkter: En dokumentarserie til streamingpublikummet og en dokumentarfilm, der er skabt til biograferne. 

ANNONCE
Medina - Warner Bros. Discovery - Medina fortæller sin historie gennem både dokumentarserie og ny film Medina - Warner Bros. Discovery

Serien er tiltænkt en yngre målgruppe, der er vokset op med Medina som soundtracket til deres liv. Med serien kan de få en længere og uddybende historie, som går helt tæt på, i kortere afsnit, mens biograffilmen kan omfavne et mere kunstnerisk og filmelskende publikum, hvor musikken og følelser får sin ret på det store lærred. Der er optagelser, som går ti år tilbage, så man følger hele Medinas karriere.

Under Kaspar Astrup Schröders optagelser ændrer Medina sig meget. Hun står et sted i livet, hvor hun ønsker at trække en streg i sandet: Hun elsker at skrive musik til sine mange fans verden over, men hun har også mødt kærligheden i sit liv og vil starte sin egen familie, og helt enkelt have det godt igen i sin krop og i sit sind. Har stalkere og sladderpressen smadret hendes lyst til at performe for bestandigt, eller er det muligt at forene et popstjerneliv med en tålelig hverdag?

Kaspar Astrup Schröder siger: "Det er en Medina, som åbner fuldstændig op. Der er ingen filtre; hun lukker os helt ind i det allermest private, og jeg oplever, at hun har brug for at fortælle hudløst ærligt, hvordan det opleves at være hende – Danmarks Popdronning professionelt og privat."

Medina - dokumentarfilmen får premiere i Nordisk Film Biografer 3. maj 2022, mens dokumentarserien "Medina - hele min historie" i otte afsnit premieres på Discovery+ den 5. maj 2022. 

ANNONCE
Medina - dokumentar trailer
Del

Seneste nyt