Connery

Med Samsungs nye 110" MicroLED TV kan du følge med i fire fodboldkampe samtidig

Klar til kick-off?

Samsung har arbejdet på deres lovende Micro LED skærmteknologi i et par år - det er blandt andet teknologien, der er bag sidste års massive 292" The Wall, et imponerende TV, der desværre er langt for dyrt for dødelige mennesker. Men i år tager Samsung første træk i at bringe teknologien til hjemmet. 


Første træk er deres præsentation af deres nye 2021 Micro LED lineup, der i første omgang dukker op i 110" og 99" - mens mindre størrelser finder vej senere på året. 

ANNONCE
Med Samsungs nye 110" MicroLED TV kan du følge med i fire fodboldkampe samtidig

Det der er mest lovende ved MicroLED er LED-belysningen, der kan slukke og tænde på enkelt diodeniveau - og der er 24 millioner af slagsen i et tv. Det betyder at de kan genskabe sorte farver på et niveau der ligner OLED - men samtidig ikke har risiko for burn-in - og i medgift kan afgive mere lys end samme.

De nye skærme har en imponerende lille ramme - 99% screen to body-ratio - og indbygget 5.1 kanals lyd - med object motion tracking - så lyden følger bevægelserne på skærmbilledet.

Det vildt fede - som overskriften antyder, er at Samsung i deres nye Micro LED TV er klar med funktionen 4Vue(Quad View) der som antydet, betyder at man kan afspille video fra fire forskellige kilder på den samme skærm. Genialt, hvis der er flere fodboldkampe, der skal dækkes på samme tid. Og det er faktisk slet ikke dumt, når man ved at et 110" tv har samme overflade som 4 styk 55" skærme. 

På nuværende tidspunkt er der dog ingen oplysninger om tilgængelighed og prissætning i Danmark - men vi frygter, at man stadig skal være lidt mere end almindelig dødelig, for at kunne trække dankortet igennem på et MicroLED TV. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce