Connery

Med Axe Apollo til rummet?

Vind titlen som astronaut

ANNONCE
Axe Apollo har i deres nye kampagne arbejdet for at slå fast, at intet slår en astronaut - et par sjove reklamer vi har kigget nærmere på tidligere..
I samme omgang har de altså tænkt sig et sende en awesome mand ud i det ydre rum. Inden man får chancen for at blive en del af en forholdsvis eksklusiv klub, er der dog en bootcamp man skal igennem, og vi har kigget lidt nærmere på hvad det indebærer.
ANNONCE
wikipedia.org - Med Axe Apollo til rummet? wikipedia.org
Her er de ting man skal igennem:

1. Take Off!

Overlev en flyvetur i et L-39 Albatross MKII jetfly.
Albatross flyet flyver pænt stærkt. 2 gange lydens hastighed faktisk. L-39 er blevet brugt af over 30 forskellige luftvåbens instanser over hele verden, så det må siges at være en gennemtestet fugl.
ANNONCE
wikipedia.org - Med Axe Apollo til rummet? wikipedia.org

2. Vægtløshed

Parabolflyvning der efterligner tilstanden ved vægtløshed. Du har et problem hvis du ikke kan arbejde med ting som lufthuller og den slags. Se illustrationen til højre hvorfor...
Det er den her du skal op i... Nej det er det ikke. kilde: wikipedia.org - Med Axe Apollo til rummet? Det er den her du skal op i... Nej det er det ikke. kilde: wikipedia.org

3. Tilbagevenden til jordens atmosfære

Man bliver udsat for en massiv påvirkning af g-kraft når man flyver tilbage til jorden. Det kan en centrifugaløvelse efterligne.. Kan du huske tekopperne fra tivoli, der blev fuldstændig crazy når din ondskabsfulde bror begyndte at snurre dem ekstra hurtig rundt om deres egen akse? Det var INGENTING i forhold til.

Så hvad ellers er der tilbage end at sige; hvis du er mand nok til at turde køre igennem disse træningsøvelser, så meld dig til konkurrencen ved at klikke på linket i videoen ovenfor.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce