Connery

MC's Fight Night

En gedigen overraskelse for de fleste, da showets vinder var fundet.

MC's Fight Night
MC's Fight Night er showet, som hvert år skal overgå sig selv, og dermed også de seneste 6 års shows. Der var gejlet op til det helt store med lyskanoner foran indgangen, et forventningsfuldt pakket crowd på lægterne, os fra både røgmaskiner og blandet tobak, nummerpiger, en kampleder i smoking, 3 dommere og 16 kampklare kombattanter. Desuden en tribute til ære for den afdøde kampleder Martin Preacherman, som skulle munde ud i et minuts stilhed. Så var scenen sat!
 
Ved ringside sad kompetente dommere, personificeret ved six times deltagende PTA, eneste two times champ Per Vers og sidst men ikke mindst Ataf Khawaja. Til at lede slagets gang i ringen havde fightnightledelsen fundet Jøden, som havde tilbudt sine evner til Primo Entertainment, efter Preacherman på tragisk vis døde på vej hjem efter vestfinalerne. Jøden havde dermed også trukket sig fra konkurrencen, og den favoritværdighed han havde med sig. Til at lægge musikkens dagsorden havde man allieret sig med DJ Static, som kontrollerede beats fra sit ene hjørne i KB-Hallen.
Rundt om ringside stod bordarrangementer til at huse VIP-gæster og folk med kassen i orden. Det flød med creme fra dansk raps overflødighedshorn, og kendisser som Clemens, Jokeren, Anden og mange andre, befandt sig så tæt på ringside, at de har måtte kunne lugte battlerappernes nerver.
 
Kiggede man på aftenens kampprogram, var der favoritter til at vinde, og favoritter til at ryge tidligt ud. Personligt havde jeg spået Mikl, Kim Jensen og Kejser A store muligheder for at løbe med pengene, æren og bæltet, som følger med stævnevinderen hjem, men med huskesedlen om, at alting kan ske in mente.
 
På grund af arbejde og usamarbejdsvillige kolleger nåede jeg først til stævnet 19:15, altså en time efter det var sat til start. Jeg nåede ind i battle 4, hvor Fantomet tog imod Jos. Umiddelbart var der ingen tvivl om, hvordan denne 1/8-finale faldt ud, men som vanligt håbes der på mirakler, og rapperne lod det være op til dommerne at finde ud af, hvem som havde vundet. Fantomet gik videre til ¼finalen, hvor hans modstander ville blive den kun 14-årige Roar.
 
I pausen inden den næste runde var der lidt underholdning. I de flestes øjne ligegyldigt, bagmændene havde hyret en 88kilos kung fu fyr, og en tøs på vist nok 42 kilo. Sammen skulle de underholde med wrestling, men blev vist mest til en overset gimmick. Endelig sluttede det, og det virkelige show kunne fortsætte.
ANNONCE
MC's Fight Night
I de andre ¼finaler tog Mikl imod Tempo-Bang, Henrik Hass imod Ham Den Lange, og Kim Jensen mod Kejser A. Allerede hér skete et udskilningsløb i klasse med bjergetaperne i Tour De France. Kunne man tale om favoritter, så sad både Mikl, Ham Den Lange, Kim Jensen og Kejser A med hvor de skulle. 
 
Københavnerchamp Mikl tog mod Tempo-Bang som forhåndsfavorit, og levede op til værdigheden. Uden at nogen af de 2 imponerede, tog Mikl stikket hjem, og kvalificerede sig til semifinalen.
 
Næste ¼ stod mellem den kun 14-årige Roar og den 4 år ældre og myndige Fantomet. Roar fik et ordentlig skub af publikums bifald på vej i ringen, og havde også brug for det, hvis han skulle battle Fantomet ud af ringen. Roar tabte lodtrækningen, og Fantomet gav den lille knægt æren af at begynde. At være flabet er en nødvendighed, og Roar lod sig ikke sådan skræmme, og sluttede sin runde af med at give Fantomets bukser et par ord med på vejen. Fantomet var dog skarp i første runde, og vandt den uden tvivl. Kamphanerne bliver også vurderet på sceneoptræden, og bifaldet var stort, da Roar smed en 5'er over til modstanderen, med kommentaren om, at han ikke havde råd til at blive klippet. Sidste runde afsluttede Fantomet suverænt med at claime, at 'for 25.000 skal jeg nok være coach for dig'. Fantomet fik sin sejr!
 
3. kvartfinale stod mellem Ham Den Lange og Henrik Hass. Begge folk fra Jylland, men med Den Langes tidligere optrædener var der lidt ekstra kærlighed til ham i salen. Selve battlen havde ikke de vilde højdepunkter, men alligevel nogle gode lines. Begge claimede sejren, men dommerne valgte at sende Ham Den Lange videre til semifinalen. Selv var Den Lange ikke helt tilfreds.
 
"Det føles fucking godt, især fordi jeg ikke synes, at det gik så godt, som jeg havde håbet på. Men det var heller ikke Henriks bedste battle, og det var okay, så jeg var ikke helt tilfreds, så det er rart at være videre, og jeg er lettet!"
 
Sidste kvartfinale stod mellem den humoristiske og vellidte Kim Jensen og Kejser A, som stillede op med en brækket underarm. Kim Jensen vandt lodtrækningen, og lod Kejser A starte med linjen 'Julemandens værksted'. Det blev en runde over middel, hvor Kim Jensens asiatiske udseende stod for skud. Kims linje var 'håndjob'. Der blev kørt pænt videre på Kejserens juletema, og så blev der ellers fyret op for Kejserens brækkede arm. En umiddelbar vinder af 1. runde. Desværre for Kim havde det dog vækket Kejseren, som virkelig fyrede op for fornærmelser om mødre, søstre og alt det lir, som publikum venter på, som belønnede ham med et af aftenens største bifald. Kim svarede godt igen med selvironi angående hans herkomst, men det fik desværre ikke publikum op af stolene på samme måde. Det gjorde Kejser A til gengæld, da han opfindsomt hoppede fra Kims return over i Grønland, og fortsatte så ellers stilen. Kim fik sin sidste runde, men var ikke skarp nok til at vende det til sejr. Kejser A gik fortjent videre, og skulle senere i semifinalen møde sine homie fra gruppen 'Haven Morgan'. Kejser A lagde selv op til, at det ville blive noget for publikum:
 
"Vi har battlet en milliard gange, men det har også været en milliard fede battles, så mon ikke det bliver det igen."
 
-Vinder du den?
 
"Jeg synes det er fifty fifty, jeg tror den står 13-13 eller sådan et eller andet."
 
For at få øl og andet ud af systemet, havde arrangørerne passende indlagt en pause, hvor Niarn kunne promovere sit seneste singleudspil 'Bare Sig Til'. Fint så det ud med fyrværkeri og røg, og Niller huskede da også lige at sende lidt love ud til afdøde Preacherman, men dét publikum virkelig var kommet for, skulle nu fortsætte. Fårene var nu skilt fra bukkene, og det var nu der skulle bevises, at man var berettiget en plads i finalen om guldet.
 
Første semifinale stod mellem Mikl og Fantomet. Mikl havde inden da ikke været helt oppe i omdrejninger, og dermed ikke toppræsteret, men havde en lille fordel i sit publikumstække, hvor Fantomet måske halter lidt, men som til gengæld har en meget skarp teknik.
Mikl vandt lodtrækning, og Fantomet fik smidt emnet 'stavgang' i fjæset. En udmærket runde, og tid til Mikl fik sit emne trukket, 'hooligans' kom op af krukken. Han kom bedre ud i denne runde end tidligere på aftenen, så spændende så det ud til at blive i de efterfølgende 2 runder, hvor ordet var frit. Fantomets selvtillid var i orden, og han claimede, at 'jeg ville vinde, om jeg så skulle battle Mikkel Kessler i Parken!'. Mikl fik også et godt bifald fra tilskuerne, men det skyldtes mest, at en fra publikum entrerede ringen, men han blev taget kyndigt ud af Jøden i tovene!
Runderne fortsatte, og Mikl kørte både på hår og bukser, men intet her var specielt nyt, og Mikl lænede sig lidt op af, at have taget Fantomet ud i Københavnerfinalen.
Dommerne var ikke helt enige om, hvem som vandt hvilke runder, men videre til finalen strøg Fantomet.
 
-Er du overrasket over at slå Mikl?
 
"Jeg havde håbet på det. Mikl er god, Mikl er en af de bedste."
 
Ham Den Lange kom til ringen med en fadbamse i hånden, og netop alkoholen har før sat en stopper for, hvor langt han er nået. Den Lange har selv udtalt: 'Jeg har tidligere tilladt mig selv at få lidt rigeligt luft under promillen'. I år havde han dog lagt en ny taktik, og det havde nu ført ham til semifinalen. Han vandt lodtrækningen på rød, og lod sin kollega starte med emnet 'Microsoft', og gjorde det godt. Den Lange fik ordet 'talentkonkurrence' og fik hurtigt omtalt det. Derefter gik han i kødet på Kejseren, og hvem der havde talentet i 'Haven Morgan'. Den tog Kejser A pænt fat og de næste runder foregik på højt niveau, men lange afsluttede dog ærligt med,  at 'han fører lidt lige nu'. I 3. runde ramte Kejser A plet, efter at Den Lange havde disset hans kæreste. Med linjen
 
"Hey yo, hvorfor disser du min elskede kæreste Heidi, hende der Heidi, hun er sgu da dejlig. Yes sir men fuck dig og din krop, men jeg disser heller ikke din kæreste, jeg synes da, at Brian er fin nok."

Dommerne tog afgørelsen, og de var enige om, at Fantomet skulle møde Kejser A i finalen.
 
-Kejser A, Du skal battle mod fantomet, hvordan kommer det til at spænde af?
 
"Puha, jeg mødte ham sidste gang i den indledende runde, hvor han slog mig, så jeg har revanche til gode, men jeg havde faktisk fantomet som vinder før dette års fight night, så jeg skal bare op og se hvad jeg kan gøre."
 
Kejser A havde stået i finalen før, og hans navn stod også i forvejen på det bælte, det hele handler om. Lodtrækningen faldt dog ud til fantomets fordel, og Kejseren måtte starte på Jokeren & Street-Mass' beat fra 'Godt Taget' med linjen 'pølsetysker', og det gjorde han godt hele vejen i gennem runden. 'Penge' blev aftenens sidste emne. Publikum rykkede loftet af bygningen, og opfindsomhed var helt sikkert Fantomets stærke side. Det meste Kejser A kom med, havde man hørt før på den ene eller anden måde, og han sluttede med pil ned af i 2. runde. Det vækkede Fantomet, og han skruede op for sig selv, da han mærkede, at sejren var inden for rækkevidde.
3. runde røg også nemt ud til Fantomets fordel, da Kejseren løb tør for luft, og således havde 3 døde sekunder i slutningen af sin runde. Sejren blev fortjent taget, og mesterskabet blev således i København.
ANNONCE
MC's Fight Night
Tegneserierne fortæller, at "når fantomet taler, så står lynet stille". I aften kunne det omskrives til, at "når Fantomet battler, så løber Kejser A tør for luft". Det afgjorde i hvert fald finalen. Kejseren berømte klap gik ned 2 gange, og det blev udslagsgivende, uden dog at forklejne en sprudlende Fantomet som velfortjent stak af med 25 kilo, guldbæltet og æren til næste år.
 
En afklaret og fattet Kejser accepterede også sejren, og klassificerede Fantomet som for syg. Han takkede samtidig af, og regnede ikke med at stille op næste år. Fantomet derimod kunne ikke se nogen grund til ikke at prøve lykken igen, og skulle umiddelbart i byen og give en omgang til drengene efter aftenens succes.
 
Hele DR2's udsendelse kan ses her: mms://wms.dr.dk/nas01/auto/cms/Resources/dr.dk/NETTV/DR2/2006/10/b95ae8e8-51f4-4819-96d8-a005e17a18bd/DR2%20Tema20061014.wmv?WMContentBitrate=1024000
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce