Connery

McD har en 'Secret Menu'!

Vi har testet om det kan fåes i Danmark!

McDonalds har en 'Secret Menu'! - Det er en overskrift der har floreret en del på nettet i løbet af den sidste uges tid - forståeligt nok, for inkarnerede fast-food fans er nysgerrige. Også os!

Den hemmelige menu, skulle efter sigende være en slags uofficiel ekstra-menu, som indviede McDonalds arbejdere kender, og som fast-food connoisseurs har hvisket bestillinger til.

Et par af mulighederne ser helt groteske og bizarre ud, mens andre er direkte savlprovokerende, og derfor bestemte vi os for at undersøge, om den hemmelige menu er officielt anerkendt, om McD-medarbejdere kan finde ud af at lave den, og hvilke kombinationer der rent faktisk kan kreeres ud fra den danske menu.

Se de 14 punkter med beskrivelse fra "The Secret Menu" i galleriet.

ANNONCE
McD har en 'Secret Menu'!

"Hvad kan jeg hjælpe dig med?"

Jeg står og tripper foran disken ved McD et sted i Århus. "Hvad kan jeg hjælpe dig med?" spørger pigen med McDonalds-uniformen på den anden side af disken. "Jeg vil gerne bestille to McGangBang, en Pie McFlurry, og en Big MacChicken!" lyder det hurtigt fra mig. Jeg har indøvet ordren inden, så jeg ikke helt taber ansigt. 

"To hvad?" siger hun, "Jeg tror ikke jeg fangede det hele." Vi må til det igen: "Jeg vil gerne bede om to McGangbang, en Pie Mc...", "Det har vi altså ikke på menuen." afbryder hun...

Det var lige godt satans, tænker jeg ved mig selv, men tager det med et overbærende smil. Hun er nok ikke en af de indviede. "Ja, altså I har det jo på jeres hemmelige menu." proklamerer jeg. Nu ligner hun et spørgsmålstegn: "Det kender jeg altså ikke noget til, vil du bestille noget, som vi har på menukortet?", jeg laver en hurtig sammensætning af McGangBang oppe i hovedet, og fortsætter min bestilling: "Så vil jeg gerne have to McChicken, fire cheeseburgers og to cola." McD-arbejderen laver et udtryk, der umiddelbart ligner en let rullen med øjnene, men jeg slår det hen - You know nothing, Miss McD.

Jeg får udleveret min ikke helt tilfredstillende bestilling, og tager høsten ned til min partner in crime. Nu skal der fandme bygges burger!

ANNONCE

Selvgjort Velgjort

En McGangBang er ifølge den hemmelige menu en McChicken i kærlig omfavnelse af en McDouble. En McDouble er det amerikanske navn for en dobbelt cheeseburger, og derfor må der gå to cheese og en McChicken på at lave et dansk udkast. Efter lidt shufflen rundt med de varme burgere, sidder jeg med et pragteksemplar af en McGangBang og to overskydende stykker kedelig brugerbolle.

Voilá:

ANNONCE
McD har en 'Secret Menu'!
McGangBang

Pris: 55 kroner. (2x Cheeseburger a' 10 kroner + McChicken 35 kroner)

Godt mætte, og stadig sultne på at blive klogere på den hemmelige menu, fortsatte vi vores mission.

Jeg kontaktede derfor McDonalds Danmarks pressechef, Pia Tobberup, for at høre om den hemmelige menu er noget de kender til. "Vi har ikke en hemmelig menu, og vi har ikke nogen planer om at indføre det." 

Det giver god mening, hvis den er hemmelig, kan man jo ikke offentliggøre noget.

Konklusionen for nu må være, at den hemmelige menu stadig er meget hemmelig i Danmark, men flere af elementerne fra HackTheMenu.com, er faktisk mulige at bestille herhjemme, hvis man ved hvad man går efter: 

  • The All-American = Dansk Hamburger.
  • The Big McChicken = Bestil en BigMac, men bed om at få bollen udskiftet med McChicken fileter. 
  • McGrilled Cheese = Cheeseburger uden bøf + ekstra ost.
  • Land, Sea & Air Burger = Bestil en BigMac, en McChicken og en FiletoFish og klask dem sammen.
  • Mc10:35 = (Kun på restauranter med morgenmad) Bestil en Egg McMuffin og en Dobbelt Cheeseburger, og læg dem sammen.
  • McGangBang = Se ovenstående
  • Monster Mac = Bestil en BigMac med 8 bøffer
  • Poor Mans Big Mac = Bestil en Dobbelt Cheeseburger med salat og BigMac sauce.
ANNONCE
McD har en 'Secret Menu'!

Velbekomme!

Del gerne jeres Special Orders i kommentarfeltet!

Del

Seneste nyt

Annonce