Connery

Matrix 4, Dune og flere kommer til streaming samtidig med biografen

HBO Max kaster sig helt ud i streamingkrigen

Hvis ikke 2020 allerede havde været et skæbnesvangert år for biograferne, så er Warner Bros klar med en ny udfordring i 2021 - i hvert fald på det amerikanske marked, i første omgang. 

Warner har nemlig annonceret, at alle deres planlagte biograffilm i 2021, også vil komme ud på streamingtjenesten HBO Max i samme omgang. 

HBO Max har allerede rykket på modellen i år - hvor Wonder Woman 1984 vil udkomme på streamingtjenesten, samtidig med biograferne. 

Filmene vil være tilgængelige på streamingtjenesten i en måned efter premieren - hvorefter de fjernes, og biograferne får lov til at køre videre med filmene, indtil de får deres officielle "hjemmebio"-udgivelse. Hvorefter de formentlig bliver licenseret ud til diverse streamingtjenester, sideløbende med HBO Mac. 

Det kommer til at betyde, at amerikanerne til næste år, kan vælge at blive hjemme i sofaen, når premieren af følgende titler skal nydes: 

Godzilla vs Kong, Matrix 4, Dune, The Suicide Squad, The Conjuring: The Devil Made me do it, Space Jam: A New Legacy og mange flere. 

I forlængelse af denne annoncering, har HBO Nordic bekræftet, at HBO i løbet af 2. halvår af 2021, vil opgradere alle deres europæiske streamingtjenester til HBO Max - herunder også den danske platform. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt