Connery

MATE x Moncler Genius 2020

MATE.BIKE laver special edition med Moncler

Danske MATE bikes er gået i samarbejde med det legendariske modemærke Moncler, om en ny limited edition elektrisk cykel.

MATE.BIKE fortsætter deres succesfulde fremgangsmåde, ved at promovere deres nye cykel på crowdfundingplatformen Indiegogo, for at sikre sig, at der rent faktisk er nok interesse for produktionen af de i alt 1000 cykler, der bliver søsat i samarbejdet. 

Det er i øjenfaldende, at MATE indgår et samarbejde med Moncler, der for første gang nogensinde indgår i et sådant samarbejde, med et brand der ikke er indenfor mode.

Den nye cykel har fået navnet MATE x Moncler Genius 2020. 

ANNONCE
MATE x Moncler Genius 2020

Cyklen er den stærkeste i MATEs portefølje hidtil, og den kommer i en version med 1000 Watt motor, der muliggør hastigheder på op til 52km/t, på motoren altså. Batteriet der benyttes er et 48 volt, der har kapacitet nok til op mod 110 kilometer på en opladning.

En anden nyhed, er at cyklen er udstyret med et nyt anti-tyveri system sDM (Self Destruct Mode) - Cyklen er opkoblet på 4G netværket, og kan altid trackes og eventuelt 'self destructes' fra en app som ejeren har kontrol over.

ANNONCE
MATE x Moncler Genius 2020

Cyklen er udstyret med affjedring både front og bag - og som andre MATE-bikes, foldbar, så den kan pakkes med til ferien. 

MATE x Moncler kommer i 2 foresklleige farvevarianter: PEAK WHITE og DEEP BLACK.

Du kan se mere til cyklen på IndieGoGo

Del

Seneste nyt

Annonce