Connery

Mass Effect Legendary Edition er blevet sluppet løs

Du styrer stadig selv om du vil køre femshep eller maleshep gennem en af spilhistoriens bedste trilogier

Mass Effect trilogien er samlet set en række gode spil, med Mass Effect 2 som kandidaten til et af de bedste space shooters nogensinde, og nu hvor første spil i serien fylder 14 år, er det selvfølgelig passende med et tilbageblik i form af den længe ventede gennemgående remastering: Mass Effect Legendary Edition - en samlet pakke der samler de tre spil, alt ekstra indhold som DLC-pakker i en pakke - med en gennemgående grafisk opdatering. 

Mass Effect Legendary Edition er netop blevet udgivet på tværs af PC, PlayStation 4 og Xbox One - med optimerede effekter på til PlayStation 5 og Xbox Series X/S. Foruden de tre hovedspil i serien byder pakken på mere end 40 stykker ekstra indhold - som under lanceringen ofte var delt op med eksklusive pakker til hver platform - det betyder at man som gamer for første gang kan spille ALT Mass Effect på en enkelt platform. i 4K og med HDR-understøttelse, selvfølgelig. 

Mass Effect var på mange måder banebrydende - og sammen med Call of Duty et af de spil der introducerede RPG-lignende elementer til skydespil. Hvor Call of Duty med stor succes implementerede levels, gik Mass Effect skridtet videre med masser af historie og forgrenede dialogmuligheder, akkurat som RPG-genren er blevet kendt for i de seneste årtier. 

Mass Effect er blevet opgraderet med moderne user interfaces og forbedringer til både kamp, sigte og bevægelser - mens grafikken langt hen af vejen er blevet forbedret med en nøje håndholdt kunstig intelligens. Det betyder selvfølgelig et mere tidssvarende look til spillet - men også nogle af datidens tekniske restriktioner er nu blevet ophævet - hvilket tydeligt ses i ændringer i flere af banernes designs - hvor der før i tiden blev brugt små skillevægge til at afgrænse mængden af udsyn som en spiller havde, er der nu blevet åbnet op i banerne som det oprindeligt var tiltænkt - altså en vision der har frigjort sig af de tekniske lænker. 

Vi kigger nærmere på spillet i de kommende uge - men tjek lanceringstraileren, hvis du ikke har været der endnu. 

ANNONCE
Mass Effect Legendary Edition
Del

Seneste nyt

Annonce