Connery

Mascha Vang i seng med lytters kammerat

Hvad gør du hvis du vågner op efter en kæmpe brandert, du husker intet og Mascha Vang ligger nøgen ved siden af dig!

Hvad gør du hvis du vågner op efter en kæmpe brandert, du husker intet og Mascha Vang ligger nøgen ved siden af dig! - Mascha Vang i seng med lytters kammerat Hvad gør du hvis du vågner op efter en kæmpe brandert, du husker intet og Mascha Vang ligger nøgen ved siden af dig!

Jeg prøver at tænde for P5000. Studieværterne snakker med et par søde piger. Den første pige som hedder Malou siger :"Jeg kan godt lide at hænge fyrerne op på væggen, slå dem og så tisse på dem" - og den anden pige siger: "selv små bryster er store"



Jeg er straks fanget. Jeg lister mine høretelefoner frem, skruer helt op og lytter nu til "Alla som inte dansar är våldtäksmän"...

P5000 er et radioprojekt fra DR, så hvis du betaler licens, vil jeg takke dig. Licensen har lige sørget for, at jeg har hørt noget fra DR, hvor jeg føler mig i målgruppen... det er sgu lige før jeg overvejer at skaffe mig en internetforbindelse, en computer og en mobiltelefon, På den måde kan også jeg blive underlagt medielicensen - indtil da er det net på arbejdet og ludo ved stearinlys om aftenen.

Selvom Mascha Vang's image er spejlblankt... undskyld Mascha, så lykkedes hun alligevel at give mig drengerøvs trivia om forsidejagten hos det ukendte blad M! (som ingen læser efter Connery.dk blev opfundet).

I forsidejagten er der "29 piger med synlige tatoveringer, den ældste deltager er 30 år, 17 har navlepiercing  og så var der et eller andet antal blondiner, som jeg ikke fik fat i"... - men hvad faen gør hårfarve også, hvis man alligevel aldrig kommer til at snakke med dem?

Jeg har smidt en teaservideo herunder, men hele klippet kan du se på P5000's hjemmeside - hvor jeg har udgivet mig for at være min kammerat og indstillet mig selv til at være nøgen med Mascha...

For lige at gøre en lang historie kort, så ville jeg egentlig bare sige at P5000 egentlig er en okay netradio, og deres nyeste prank, hvor de tager pis på en stiv fyr er ret sjovt... tjek det ud!

Bonusinfo: Tiestö spiller hver weekend fredag og lørdag fra 20-22  på P5000

ANNONCE
Alla som inte dansar
Del

Seneste nyt

Annonce