Connery

Marwan annoncerer nyt album

Nyt fra Aarhus V

Da Marwan brød igennem med P.E.R.K.E.R i 2007 var han vel noget af det nærmeste, man kunne komme på en dansk gangsta-rapper. Siden da har han været igennem stor udvikling, akkurat som de andre Aarhus V drenge, med L.O.C. og USO i spidsen. 

Marwan har altid haft noget på hjertet, og ikke været bange for at fortælle om det, og det bliver også omdrejningspunktet for hans nye album 'Partisaner' der netop er blevet annonceret. 

Nu er Marwan tilbage med det nye album ’Partisaner’, som udkommer d. 3. marts. Det kommende album indeholder featurings med bl.a. L.O.C, Lord Siva, Bai-D og er produceret af L.O.C’s faste producer ’ES’. 

Inden udgivelsen af det nye album spiller Marwan d. 24 og 25. februar to eksklusive releasekoncerter i Aarhus og København, hvor publikum får muligheden for et eksklusivt lyt til det nye album før at det udkommer. 

Marwan kendetegner en artist, som hver gang har benyttet albumformatet til at rammesætte et specifikt emne – et emne som andre ikke taler om. Marwan føler en trang til at benytte ham selv som et talerør, som skal skabe debat og fokus – ofte på vanskelige emner. Siden udgivelsen af debutalbummet P.E.R.K.E.R har Marwan gennemgået en naturlig udvikling med hans to seneste albumudgivelser, der både har skildret den sociale og politiske virkelighed med en intensitet, så ordene kløver sig ind i bevidstheden som projektilerne fra en skarpladt pistol. 

Marwans nye album ’Partisaner’ kredser om begrebet ’partisaner’ – en partisaner med støtte til en mærkesag. Marwan har en mærkesag – en mærkesag for en bedre verden. Det kommende album tager sit udgangspunkt i denne mærkesag – set fra hans virkelighed som dansk-palæstinenser. Marwan tør at gå forrest i denne mærkesag – tør at være talerør for denne mærkesag. ’Partisaneren’ er en hyldest til ham eller hende, der uanset religion, hudfarve eller nationalitet står forrest i  kampen for en mere retfærdig verden.

Indtil den 3. marts, vil jeg helt klart anbefale at gå tilbage og lure lidt på mandens tidligere tracks - enten for et godt genhør eller for at opdage noget rap der stadig holder i dag. 

Del