Connery

Marvels What If...? kommer som mixed-reality oplevelse til Apple Vision Pro

Marvel går benhårdt ind på Apples AR/VR-briller

Apples innovative satsning på mixed reality, den kombinerede AR/VR-brille Apple Vision Pro har nu været på markedet i USA i et par måneder, og mens brillen endnu ikke er kommet til salg gennem officielle kanaler i Danmark, er der nu annonceret en storsatsning fra Disney/Marvel-lejren, som formentlig kan få en Marvel-fans til at begynde at drømme om Vision Pro.

I et samarbejde mellem Disney+, Marvel Studios og ILM, lanceres den interaktive Marvel-app "What If...? An Immersive Story", som gratis app på Apples briller i en begrænset periode. 

ANNONCE
What If...? An Immersive Story - trailer
?si=a3amqlnxGY8KOSPJ

Marvel der netop har udgivet traileren til det kommende "stand-alone afsint" af animationsserien What If, lyder til at være mere end lidt begejstrede for den nye interaktive historieform, der lader et What If-afsnit flyde sammen med brugerens egen verden - i en typisk "vælg din egen historie"-fortællestil. 

Ud fra traileren, ser det ud til at What If...? An Immersive story spinner afsted med et plot hvor seeren/brugeren af et sæt vision Pro, er ude for at samle de mange Infinity Stones - og hvad sker der, hvis Marvels verden smelter sammen med vores? Det er man nødt til at have fingre i et sæt Apple Vision Pro for at finde ud af, når appen lander den 30 maj 2024. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt