Connery

Marvel's Spider-Man 2: PlayStation har afsløret de første 10 minutters gameplay fra det kommende spil

Den længe-ventede opfølger er blevet udpenslet

Under PlayStation Showcase 2023 løftede Sony sløret for flere interessante nyheder og spil. En af de helt store, omhandler din "your friendly neighboorhood Spider-Man". 

PlayStation løftede allerede den første flig af sløret for Marvel's Spider-Man 2 i 2021, og nu er der langt om længe nyt fra spillet, der følger op på det oprindelige Marvel's Spider-Man fra 2018 og Marvel's Spider-Man: Miles Morales fra 2020

Den nye gameplay-trailer til Marvel's Spider-Man 2, afslører ikke bare lidt, men en hel del omkring det kommende spil. 

ANNONCE
Marvel's Spider-Man 2 - Gameplay

Kraven the Hunter træder ind på scenen for første gang i Marvel's Spider-Man 2. Han leder efter en ligeværdig modstander, og det varsler dårlige nyheder for indbyggerne i Marvel's New York. Heriblandt den brogede samling af skurke og vores to Spider-Men, Peter Parker og Miles Morales. 

Kraven ruller ikke ind alene, den nye fjendefaktion Kraven's Hunters, er nemlig også i spil - på jagt efter Dr. Curt Connors aka The Lizard.

Peter Parker får endelig symbiot-dragten!
Den ikoniske og elskede sorte dragt erklar til kamp. Ud over at se sej ud, kommer dragten også med en række nye powers. Spider-Man i Symbiot-dragten, bliver helt i karakterens ånd langt mere aggressiv, og slagene er hårdere end nogensinde. 

Dobbelt op på Spider-Man

I Spider-Man 2 kommer vi til at se ikke bare en, men to spilbare Spider-dudes. Miles Morales vender tilbage i Marvel’s Spider-Man 2 og spiller en nøglerolle i historien. I demoen, vi fik at se, er Miles i Harlem og jagter Lizard. Det lader til at blive muligt, at skifte mellem de to superhelte, efter eget ønske - når ikke historien kræver tilstedværelsen af den ene eller anden.

Alt fra partikler til forbedret tekstur og lys er blevet opgraderet, hvilket bidrager til en mere immersiv spiloplevelse.

Spider-Man 2 har endnu ikke fået en officiel udgivelsesdato, men forvent at se spillet i løbet af efteråret 2023.

ANNONCE
Del

Seneste nyt