Connery

Marvels film og serier du kan glæde dig til i 2022

MCU bliver endnu vildere i år!

Marvel har ingen planer om at sætte farten ned på deres storhittende film og serier lige foreløbig. Fans var lidt usikre på, hvordan man kunne fortsætte det tårnhøje niveau, når vi nu fik kulminationen af 10 års ikoniske superheltefilm med Avengers: Infinity War og Endgame.

Well, Spider-Man: No Way Home eller Loki-serien svarede vist pænt på det.

Det bliver endnu vildere!

Og mens vi fik afsluttet den seneste MCU-saga med Tom Hollands tredje Spider-Man, så kan vi nu glæde os til alskens godter i 2022!

Herunder er listen over de MCU-film, vi kan glæde os til:

MCU-projekter

ANNONCE

"Doctor Strange in the Multiverse of Madness"

Premiere: 5. maj 2022

Doctor Strange fik kradset lidt i overfladen på multiverset i No Way Home, men nu skal han for alvor forholde sig til bølgen af forskellige universer, der kolliderer. Han teamer op med Wanda, møder sin mørke variant og finder det sted, hvor hele multiverset gik i opløsning i slutningen af Loki. Det kommer til at stikke af!

ANNONCE
Marvels film og serier du kan glæde dig til i 2022

"Ms. Marvel": sæson 1

Premiere: sommeren 2022

Marvels første muslimske hovedrolle i form af den 16-årige superhelt Kamala Khan - en superhelt, som kan ændre sin form og størrelse. Desuden den nyeste karakter i Marvel Comics.

Marvels film og serier du kan glæde dig til i 2022

"Thor: Love and Thunder"

Premiere: 7. juli 2022

Thor er den eneste Avenger, der nu får sin fjerde solofilm - og vi snakker rumhajer, en kvindelig Thor og Christian Bale som Marvel-skurken Gorr the God Butcher!

ANNONCE
Marvels film og serier du kan glæde dig til i 2022

“Black Panther: Wakanda Forever”

Premiere: 10. november 2022

Kapitel 2 i Wakanda-universet, hvor vi desværre mistede Chadwick Boseman sidste år, som ellers spillede hovedrollen T’Challa aka. Black Panther. MCU-direktør Kevin Feige understreger, at T’Challa ikke bliver recastet - så det bliver spændende at se, hvad det betyder for toeren.

ANNONCE

"Moon Knight": sæson 1

Premiere: endnu uvist (2022)

Oscar Isaac træder ind i MCU som Marc Spector, der med sin dissociative lidelse rummer flere forskellige personaer og ender med at manifesterer Konshu aka. den egyptiske månegud. Det bliver vildt!

"She-Hulk": sæson 1

Premiere: endnu uvist (2022)

Tatiana Maslany er klar til at blive den kvindelige Hulk, som i tegneserierne er kusine til Bruce Banner og får hans kræfter efter en blodtranfusion. Og hey - vi får Mark Ruffalos Hulk at se igen!

ANNONCE
Marvels film og serier du kan glæde dig til i 2022

"The Guardians of the Galaxy Holiday Special"

Premiere: sidst i 2022

Julehygge med Guardians-gruppen? Sign me up!

Marvel/Sony-projekter i 2022

Morbius

Premiere: 31. marts 2022

Jared Leto er igen klar til at gå i fodsporene af tegneserierne med vampyr-antihelten Morbius. Han spiller Dr. Michael Morbius, der i forsøget på at kurere sin egen sjældne blodsygdom, bliver inficeret med en slags vampyr-gift. Det lugter lidt af et møde med Tom Hardys Venom!

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce