Connery

Marvel løfter sløret for den nye Fantastic Four: Her er skuespillerne bag de nye superhelte

Pedro Pascal leder an som Mr. Fantastic.

Marvel-rygterne har svirret i en række måneder efterhånden, hvor insider-kilder har peget på den ultra-populære Pedro Pascal skulle lede an i den kommende Fantastic Four-reboot i MCU.

Og nu har Marvel endeligt bekræftet, at Pascal altså skal være Mr. Fantastic - og ikke nok med det, så har de også bekræftet resten af castet.

Til at spille Sue Storm aka. The Invicible Woman har den dygtige skuespillerinde Vanessa Kirby (Pieces of a Woman, Mission: Impossible 7) i rollen.

Ben Grimm aka. The Thing har ingen ringere end The Bear-stjernen Ebon Moss-Bachrach i front, mens Johnny Quinn aka. The Human Torch har Stranger Things' Metallica-legende Joseph Quinn i front. 

En interessant pulje af spændende populære figurer i serieverdenen lige nu.

Instruktøren på Fantastic Four-filmen er Matt Shakman som har skabt WandaVision, og desuden medvirket sporadisk på en række afsnit i både It’s Always Sunny in Philadelphia, Game of Thrones og den Emmy-belønnede Succession.

Fantastic Four '25 er den tredje filmatisering i nyere tid, som kommer i kølvandet på den fatale katastrofe af en superheltefilm i 2015 med Miles Teller i front og den hyggelige, lidt småkedelige fortælling med Ioan Gruffudd i front i 2005 og 2007.

Fantastic Four indvarsler deres entré i MCU til d. 25. juli 2025.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce