Connery

Marvel følger op på 6 år gammelt easter egg i Guardians of the Galaxy Vol.3

Will Poulter som Adam Warlock har været længe undervejs

Marvel har nu udgivet traileren for Guardians of The Galaxy Vol. 3, mens vi får serveret en perlerække af klassiske komiske rag-tag guardians-øjeblikke, har Marvel også allerede afsløret debuten for en ret stor ny superhelt i MCU - nemlig Adam Warlock. 

Adam Warlock karakteren har været undervejs lige siden 2017, hvor han blev teaset i en post-credit scene i Guardians of the Galaxy Vol. 2. 

Skuespilleren Will Poulter har fået rollen som Warlock, en slet skjult hemmelighed, der længe har floreret i Hollywood og i store Marvel-fankredse, men at han dukker op i den allerførste trailer for den nye Guardians-film, har alligevel overrasket en del. 

ANNONCE
Guardians of the Galaxy Vol. 3

Adam Warlock har ikke tidligere været til stede i MCU, men til gengæld har karakteren været en prominent karakter i tegneserie-universet - hvor han første gang dukkede op i Fantastic Four nummer 66, tilbage i 1967.. 

Og Adam Warlock er en big deal. For det første er han et væsen, der ranker heftigt ud på superheltenes power-skala, et kosmisk væsen. I tegneserierne er han gennem tiden blevet så stærk og formidabel, at han i flere rankings er blandt de 10 mægtigste væsener i universet - og langt stærkere end både Thor, Thanos, Scarlet Witch, Dormammu og praktisk talt alle karakterer vi hidtil har set i MCU. 

Hvor mægtig Adam Warlock bliver i Guardians 3, kan vi stadig kun gætte på - men Marvel har det med at twiste deres karakterer til det store lærred. 

Gennem tiden har Warlock ageret på mange forskellige måder, og selvom han ofte er lidt af en Jesus-type, der kan redde hele universet - er hans ekstremt mægtige kræfter også så store, at han i tegneserierne gang på gang, har været både direkte og indirekte trussel mod hele universet. 

Hvordan MCU's Adam Warlock bliver, finder vi ud af i maj måned 2023, hvor Guardians 3 får premiere. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt