Marinerede sild a la Connery.dk
I skal ikke kede jer her i juletiden. Der er juleøl, flæskesteg, andesteg, brunede kartofler, snaps og så er der også lige de sild! Ikke nok med at vi skal ud og score dem, så skal vi også spise dem. Altså marinerede sild til julefrokoster.
Jeg har tænkt på, at vi her i den kommende juletid ikke kan komme uden om julefrokosterne. Derfor vil jeg give jer en hjemmelavet opskrift på en twistet version af kunstnersild, som jeg vil kalde Marinerede sild a la Connery.dk eller bare kort og godt ConnerySild.
Det er en slags sild, som vi kan spise på lige fod med røde, hvide og kryddersild.
Ingredienser:
2 pakker sild (Der er ca. 5 sild per. Pakke)1 dl. Hvidvinseddike
50 g Rugmel
3 spsk rørsukker
1½ dl. Tomatketchup
1 dl. Vindruekerneolie
½-1. Tsk. wasabi
Salt
Peber
- Der er kommet et nyt logo i danske supermarkeder, nemlig nøglehullet, der symboliserer at varen er sund. Men når det er juletid og vi alligevel fylder os med marcipansnitter, romtoppe, flæsk, sovs og andet ernæringsukorrekt mad, så skid hul i at stege dine sild i Becel.
Når sildene er stegt lægges de i et fad.
Rørsukker, hvidvinseddike, tomatketchup ,olie og wasabi blandes sammen og smages til med salt og peber.
Dressingen hældes udover sildene og voila!
ConnerySild til julefrokosten!