Connery

Mareridt i dåsen

Det lille udyr er blevet identificeret, og det er meget værre end du troede!

"Kvinde åbnede tun i dåse, og så fandt hun dette!" 

Var formentlig sådan overskriften jeg stødte på lød, da det lille tundåse-kryb dukkede op i mit newfeed første gang. Ikke så vildt, fremmedlegemer i mad er jo noget der sker fra tid til anden, især i forarbejdet, pakket og langtidsholdbare produkter, for some reason. 

Hvad jeg i første omgang afskrev som et rejehovede, er dog blevet identificeret. Desværre var det ikke den første ekspertindskydelse. 

ANNONCE

De første indskydelser (Fra ekspert ved Londons naturhistoriske museum) lød på, at det lille væsen, trods godhjertede gæt IKKE var en alien, men at det derimod var at parasitisk krebsdyr, ved navn Cymothoa exigua. 

Mareridt i dåsen

Cymothoa Exigua er et krebsdyr, der også er kendt under navnet "tungeædende lus". Den tungeædende lus æder dog ikke fiskens tunge, men bider sig fast i den, og suger blod, indtil tungen dør og falder af. Derefter sætter den sig fast på fiskens tungestump, og lever der som en parasit, resten af dyrets dage. 

Creepmode on!

Men seneste melding fra tunfabrikanten, fastslår dog, at fremmedlegemet ikke var af helt så makaber en karakter. I stedet har der været tale om en lille krabbe, ved navn Megalopa, og tunfirmaet; Princes Tuna, beklager mange gange, men forsikrer at det ikke er sundhedsskadeligt. 

Velbekomme!

ANNONCE
Mareridt i dåsen
Del

Seneste nyt