Connery

Manson's Bloodline: Dokumentarserien kaster lys over forholdet mellem Manson og hans eneste levende efterkommer, der stadig vil kendes ved ham

Fire afsnit dokumenterer et specielt forhold mellem farfar og barnebarn

4 ud af 6 stjerner

Manson’s Bloodline er en ny Viaplay Original dokumentarserie i fire dele, som går tæt på arven efter kultlederen og massemorderen Charles Manson. Serien har fulgt Mansons barnebarn, Jason Freeman, igennem 16 måneder, hvor han forsøger at komme fri af den blodige arv fra sin farfar, som har kastet en skygge over hele hans liv.

Først efter sin fars selvmord fik Jason at vide, at den berygtede Charles Manson var hans farfar. Følg Jasons forsøg på at få en relation til sin farfar, og se følgerne af at være en del af Mansonfamilien.


Jason Freeman er navnet på en amerikansk average joe, der efter har gennemgået en del prøvelser i livet; sin fars selvmord, en tur omkring det amerikanske fængselssystem for problematisk opførsel, og den lille detalje, der først afsløres for ham i hans voksenliv: At han er efterkommer af den berygtede Charles Manson. 

Manson's Bloodline, er en alternativ Manson-dokumentar, der i stedet for at træde vande i den omdiskuterede Manson-sag, udforsker den spirende relation mellem Charles Manson og hans barnebarn Jason. 

Langt de fleste, der forestiller sig at skulle bære på den tunge arv, at være barnebarn af en berygtet morder, ville nok forsøge at distancere sig så meget som muligt fra navnet, men for Jason er sagen en anden. 

Selvom Jason starter med samme udgangspunkt, fører en række telefonsamtaler med den fængslede Manson til, at Jason beslutter sig for at ville møde sin farfar i virkeligheden. 

Rejsen som Jason påbegynder, bunder en del i hans egen søgen efter faderfigurer og familie, men ender i nogle bizarre scenarier: En kamp om at bevise sin blodlinje for det amerikanske fængselssystem, ulige bekendskaber med andre folk, der er tæt på Manson, heriblandt et par afsporede pennevenner, et tidligere medlem af Mansons 'Familie', og et stigende cirkus af underlige telefonopkald og trusler. 

Alt imens Jason forfølger sin mission om at møde sin farfar, inden det er for sent, møder vi Jasons kone, som også er mor til deres fælles børn. Hun agerer praktisk talt katalysator for stemmen, som seeren sidder tilbage med i løbet af de fire afsnit - hun forstår ikke mandens trang til at skulle møde den berygtede kultleder, men hun står fast på at støtte sin mand. 

ANNONCE
Manson's Bloodline: Dokumentarserien kaster lys over forholdet mellem Manson og hans eneste levende efterkommer, der stadig vil kendes ved ham

Manson's Bloodline er en interessant dokumentarserie, der forsøger at dokumentere rejsen gennem en meget atypisk relation mellem to vidt forskellige mænd, og den kulminerer i et både seværdigt og forstyrrende finaleafsnit, der dokumenterer begivenhederne omkring Mansons død og begravelse, fra den nærmeste families synspunkt. 

ANNONCE
Manson's Bloodline

Dokumentarserie i 4 afsnit. 

Se den på Viaplay: Manson's Bloodline

Del

Seneste nyt

Annonce